Quantcast

Radžis apie V. Katunskytės palikimą: nereikia liūdėti

  • Teksto dydis:

Sekmadienį į paskutinę kelionę palydėti atlikėjos Vitalijos Katunskytės rinkosi ir žinomos moters artimieji, ir bičiuliai. Tarp jų – atlikėjas Radžis Aleksandrovičius.

Jis tikino, kad estrados scenos legendą atsimins visada pozityvią, įdomią ir turinčią Dievo dovaną – balsą.

Radžis portalui 15min.lt pridūrė: „Bet nereikia liūdėti, ji Lietuvai paliko daug dainų, tai, manau, tiek jaunimas, tiek vyresni klausysim, kaip ir visų kitų mūsų mylimų atlikėjų, kurie išėjo.“

Tarp populiariausių atlikėjos dainų – „Pražydo sodai“, „Aš moteris“, „Tau meluoti negaliu“, „Balta lelija“.

Pastaraisiais metais V. Katunskytė turėjo sveikatos problemų. Teigiama, kad lemtingą dieną, sausio 18-ąją, jai sustreikavo širdis.

 


Šiame straipsnyje: Vitalija KatunskytėRadžis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Oho

Oho portretas
Galejo moteris dar gyventi nebuvo tokia Sena. Deja ja prazude skiepas.jug reikejo gyvulio paso norint dainuoti todel patikejo mokslu. O zmones krenta nuo velnio vakcinos. Ir tegu uzciaupia burna kad sirdis? Skiepas pribaige

Šlykštūs komentarai

Šlykštūs komentarai portretas
Šlykštūs komentarai jau tapo laikraščių norma? Deja, taip. Bet netikiu, kad čia tokie vulgarūs žmonės renkasi. Greičiausiai čia samdytų parsidavėlių brigada veikia. Koks tikslas? Ogi, kad ateityje galima būtų uždrausti komentarus internete ir dauguma tam pritartų. Dabar šlykština žmones savo nepraustburniškumu, o paskui tie patys sakys - reikia uždrausti komentuoti.

bauda:-)))

bauda:-))) portretas
obuolmusi, baudas gaunate tik JUS aviu banda, isidemek ir eik toliau musti obuolius su savo makaule, Dundulas.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių