Quantcast

R. Ščiogolevaitė: jeigu jūs galvojate, kad čia didžiausias košmaras, tai ne!

  • Teksto dydis:

„Jeigu jūs galvojat, kad čia didžiausias košmaras, tai ne! Aš šiąnakt sapnavau, kad įeina Burokėlis, pristato Giedriukas, ir staiga nukrenta Burokėlio galva“, – vos pasirodžius scenoje vienai paslaptingiausių kaukių, sakė atlikėja Rūta Ščiogolevaitė ir pasidalino, kokią asmenybę pamatė po Burokėlio kauke. Gal jos spėjimas bus taiklus?

Šį sekmadienį LNK šou „Kaukės“ nestigs intrigų. Šioje laidoje komisija gaus teisę kaukėms užduoti po vieną klausimą ir išsiaiškinti apie jas daugiau. Vis dėlto šia auksine galimybe pasinaudos ne kiekvieną kartą.

„Pasinaudokim ta pažintimi su tavim, Giedriau, ir labai trumpai, ir aiškiai išsiaiškinkime ar Žuviukas jau yra pažėręs ikriukų, ir ar turi buožgalviukų? Dėl Monikos klausiu, kad būtų aišku“, – štai tokį klausimą po Žuvies kauke besislepiančiai asmenybei užduos dizaineris Robertas Kalinkinas, o jo atsakymas privers garsiai šaukti: „Monika, valio! Praėjo turą!“

Jau visi spėjo pastebėti, kad atlikėjas Vidas Bareikis jaučia simpatiją Lėlei. Todėl ir šį vakarą jis jai negailės gerų žodžių. O po atliktos visų liaupsinamos dainos ji pelnys ir Monikos Liu simpatijas.

Dar labiau komisiją nustebins Kirmėlės pasirodymas scenoje. Nė pro vieno akis nepraslys, kai ji pasirodys pasidažiusi lūpas. O atlikta daina vers dar labiau pasukti galvas – kas slepiasi po šia kauke: „Man pirmą kartą ėjo šiurpas. Pirmą kartą per tris savaites, tikrai, nuo dainavimo. Pirmą kartą šiame projekte. Kirmėle, tau ačiū! Tu esi man pati mieliausia. Aš dabar norėčiau eiti su tavim pasivaikščioti į mišką. Aš, tu ir mano šuo Balbina. Būtų nuostabi kompanija. Pati, pati mieliausia kaukė. Aš noriu apkabinti! Man taip patinka! Aš tuoj apsiverksiu!“ – emocijas sunkiai tramdys Monika Liu.

Kodėl V. Bareikis atsiprašinėjo R. Kalinkino? Ir ar komisija, gavusi progą užduoti kaukėms klausimus, nepaleis jos vėjais?

Šou „Kaukės“ – šį sekmadienio vakarą, 19.30 val., per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kai kam

kai kam portretas
ir kumelė nuotaka
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių