Quantcast

R. Norvilė: norėjau automobilio „Lexus“, o vyras padovanojo Leksą

  • Teksto dydis:

Atlikėjų Renatos ir Deivio Norvilų šeimos modelis – nestandartinis.

Pora trečiadienio vakarą, 19.30 val.,  TV3 laidos „Gero vakaro šou“ studijoje labai atvirai ir šmaikščiai pasakos apie savo augintinį – Leksą, Deivio pomėgius ir atsakomybes šeimoje.

Laidos vedėjas Mindaugas Stasiulis paklausė, kodėl toks įdomus šuns vardas. Renata į tai atsakydama prajuokino visus: „Norėjau „Lexus’o“, vyras padovanojo – Leksą“.

Pokalbio metu išaiškėjo, kad Renatos ir Deivio šeimos modelis – nestandartinis.  Deivis sukasi virtuvėje ruošdamas maistą ir kokteilius, o Renata užsiima tradiciškai labiau vyriškais laikomais darbais. 

Deivis visus nustebino, prisipažinęs, kad jo hobis – medžioklė. Tačiau, pasirodo, kad dažniausiai jis fotografuoja, o ne šaudo. Vyras prisipažino, kad kiti medžiotojai jo jau ne kartą klausė: „Klausyk, vaikeli, tu 50-tą kartą išeini į lauką, kada tu šausi? “, – juokavo atlikėjas.

Tačiau labiausiai laidos vedėjus Justiną Jankevičių ir Mindaugą Stasiulį bei studijos svečius nustebino Renata. Ji prisipažino, kad mėgsta viską, kas susiję su meistravimu. Moteris puikiai žino, kas yra veržliaraktis ir jam jį naudoti, kaip pataisyti žoliapjovę ir t.t. Tai patvirtino ir jos vyras:

„Aš, kai pjaudavau žolę su traktoriuku ir jis kažkodėl sustodavo, šaukdavau: Renata, ateik čia nebeužsiveda! Renata ateidavo ir sutvarkydavo“, – juokėsi D. Norvilas.

Taip pat Renata papasakojo nutikimą, kuriuo iki šiol pati didžiuojasi. „Gal buvau kokių 17-os metų, kai močiutei sugedo laidinis telefonas, tai aš iš dviejų telefonų padariau vieną, kad veiktų“, – pasakojo atlikėja.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kauniete

kauniete portretas
VISKAS GERAI BUTU TIK ATRODO KAD TA BOBA VISAI JO NEGERBIA NEMYLI KUR TIK EINA UŽSIDEDA LABAI AUKŠTUS KULNIUS KAD TIK DEIVIS DAR MAŽESNIS BUTU NEMANAU KAD JAM TAi malonu jei jau gerbi tai ir stenkis nors kiek prisitaikiti o dabar atrodo kad staiposi del kitu vyru o čia tik patogei gyvenime isitaisė

Grandrapi so vid 19

Grandrapi so vid 19 portretas
Norėjo TheRygos, o gavo Karbauckį

anonimas

anonimas portretas
vienas sodoma , kitas gomora , tik neaišku kas kuris
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių