Quantcast

R. Meilutytė apie pasimatymus: laiko vaikinams visiškai neturiu

  • Teksto dydis:

Pasibaigus varžybų sezonui, viena geriausių  pasaulio plaukikių vadinama  Rūta Meilutytė grįžo į Lietuvą atostogų. Savaitė – tai vienintelis Rūtos poilsis šiais metais. Vos grįžusi į Lietuvą Rūta  sakė, kad per šias trumpas atostogas ji labiausiai norėtų pagrybauti ir paplaukioti baidarėmis. Dešimt medalių - 6 aukso ir 4 sidabro - tiek Rūta parsivežė iš vasarą vykusių pasaulio plaukimo čempionatų ir pagerino du pasaulio rekordus.

„Plaukimas yra mano meilė. Kai jis man taps darbu, bet nemanau, kad greitai taip bus, tada viską mesiu”, - sako Rūta. Užsienio sporto komentatoriai stebėdamiesi lietuvaitės rezultatais vis kartoja, jog negali patikėti, kad jai tik 16 metų. Interviu ir pati Rūta prisipažįsta turėjusi suaugti gerokai anksčiau nei jos draugės.

Ko jai teko atsisakyti, kad taptų viena geriausių pasaulyje plaukikių? Penktą valandą ryto prasidedanti diena, jokių vakarėlių, nesveiko maisto ar kitų žalingų įpročių. Du kartus per dieną besitreniruojanti Rūta sako, kad kartais, atrodo, atiduotų viską, kad tik galėtų ilgiau pasnausti ir jai nereiktų pusę šešių ryto lipti į šaltą baseiną.

Paklausta, ar turėtų laiko pasimatymui, Rūta šypteli. „Žiūrint, koks vaikinas pakviestų, bet šiaip laiko vaikinams visiškai neturiu“.

Nors Rūta Anglijos mieste Plimute gyvena jau trejus metus, čia lanko koledžą ir treniruojasi, savo tikraisiais namais ji vadina Kauną, kuriame gimė ir užaugo. „Kaune mes turime didelį sodą, kuriame praleidau visą savo vaikystę. Ryšį su gamta jaučiu iki šiol“. Rūta sako, kad jai geriausios atostogos ne kokiame nors šiltųjų kraštų kurorte, o Kaune, kur gyvena ir jos geriausia draugė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

teta

teta portretas
Šaunuolė Rūta,daili,graži mergina,o svarbiausia-protinga

KUK

KUK portretas
LABAI GRAZI,NEPAVYDEK

va taip

va taip portretas
atrodo daug vyresne ir visai negrazi
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių