Quantcast

R. Janovskis: buteliais žongliravęs barmenas dabar seka pasakas vaikams

  • Teksto dydis:

„Aš niekada negyvenau taip skurdžiai kaip dabar, ir niekada nebuvau toks laimingas“, – taip jau šį ketvirtadienio vakarą 20 val. LNK pokalbių laidoje „Valanda su Rūta“ teigs kadaise buvęs itin populiaraus legendinio realybės šou „Baras“ dalyvis Robertas Janovskis. Sunku patikėti, bet buteliais meistriškai žongliravęs barmenas jau kuris laikas seka pasakas ir šluosto nosytes vaikams, mat jis – vaikų darželio auklėtojas.

Laidoje dalyvaus tie, kurie dar ne taip seniai mirgėjo televizijos ekranuose, ir buvo geidžiami, tačiau dabar viešame gyvenime jų – nė kvapo.

Renginių vedėjas, laidos „Sąmokslo teorija“ kūrėjas Arnas Klivečka įsitikinęs, kad pramogų pasaulyje nebeliko nuoširdumo. „Žinomu tapti labai lengva, o į tokius senbuvius kaip aš žiūrima kaip į beviltiškus senius ir idiotus, kuriuos reiktų į kalnus išvežti ir palikti mirti“, –sakys A. Klivečka.

Tuo metu humoristas Kęstutis Matelis, išgarsėjęs kaip Raimundėlis iš humoro grupės „Ambrozija“, juokaus nesijaučiantis dingusiu iš viešumos, ir negalvoja nulipęs nuo scenos, nes dar nenumirė. Šiuo metu kadaise vienas populiariausių humoristų dirba Kupiškio kultūros namuose, o prieš metus jam teko pabandyti ir šiukšliavežio duonos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių