Quantcast

R. Bransonas jūroje išgelbėjo buriavimo čempioną B. Ainslie

  • Teksto dydis:

Didžiosios Britanijos verslo magnatas Richardas Bransonas (Ričardas Bransonas) padėjo išgelbėti olimpinį buriavimo čempioną Beną Ainslie (Beną Einslį), kai šis su savo nuotaka įstrigo jūroje, sugedus laivui.

Sportininkas su žmona, televizijos laidų vedėja Georgie Tompson (Džordže Tomson), medaus mėnesį leido Karibuose ir plaukė pro R.Bransonui priklausančią Nekerio salą, kai jų laivas patyrė mechaninį gedimą.

Gavus poros pasiųstą nelaimės signalą, gelbėti jaunavedžių buvo pasiųsti trys R.Bransono darbuotojai.

Apie įspūdingą išgelbėjimą R.Bransonas paskelbė savo tinklaraštyje.

„Buvo puiku pamatyti Beną Ainslie, plaukiantį pro Nekerio salą ir besimėgaujantį medaus mėnesiu su savo nauja žaviąja žmona Georgie Thompson. Žinodami, kad Benas yra vienas puikiausių visų laikų buriuotojų, mes net negalėjome pagalvoti, kad jo laivą gali ištikti bėda!... Tačiau jo laivas patyrė rimtą mechaninį gedimą, visiškai ne dėl Beno kaltės, ir jis išsiuntė pagalbos prašymą. Jį išgirdo trys mūsų nuostabios vandens sporto komandos nariai ir išskubėjo padėti. Visi kartu jie padėjo išgelbėti laivą nuo sudužimo į rifą. Nė kiek nenukentėjęs Benas sugebėjo įžvelgti ir linksmąją šio nuotykio pusę – jūroje atsitinka keistų dalykų. Dabar jiedu su Georgie kelias dienas svečiuosis pas mus saloje“, – parašė R.Bransonas.

G.Thompson apie nuotykį taip pat parašė kelias eilutes „Twitter“ tinkle ir padėkojo R.Bransonui bei jo komandai.

B.Ainslie ir G.Thompson susituokė praėjusį mėnesį „Hampton Court“ rūmuose Saryje, Anglijoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Dina

Dina portretas
Išeitų,kad Bransono pagalba pasireiškė tuo,kad savo salą įrengė netoli laivo gedimo vietos ,o trys jo darbuotojai atgabeno nelaimėlius salon.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių