Quantcast

Psichologė apie vyro neištikimybę sužinojo patikrinusi jo telefoną: tai buvo mano planas

  • Teksto dydis:

Milda Sabienė, žinoma tarptautinė vadovė ugdytoja ir psichologė, įkvepia tūkstančius, tačiau jos kelionė į sąmoningumą turėjo savo kainą.

Šį antradienio vakarą, 20 val., LNK laidoje „Bus visko“ interviu su Milda Sabiene bus pasakojama apie tai, kaip kažkada vadovaujančias pareigas ėjusi moteris vos neprarado šeimos, o atsipeikėjo tik tada, kai vyras susirado kitą. Tiesa, Milda prisipažins, toks buvo jos pačios noras.

„Gulėjau vieną vakarą lovoje ir pajutau begalinį nelaimingumo jausmą, atrodo, turiu viską, bet viduje – begalinė tuštuma, kad norisi rėkti. Galvojau, vyras nepadarė manęs laiminga, reikia skirtis, nematau toliau ateities. Paprasčiausias būdas tai padaryti – kažką apkaltinti. Tada pagalvojau, kaip gerai būtų, jei jis turėtų kokių romanų. Turėčiau tam priežastį“, – sakė moteris.  

Milda prisipažins – viena yra gulint lovoj sugalvoti, o kita – kai tai iš tiesų nutinka tavo gyvenime. Netrukus kita moteris atsirado Mildos vyro gyvenime, o apie tai ji sužinojo patikrinusi sutuoktinio telefoną. Milda sako: į tai sureagavau taip, kaip sureaguotų bet kuri kita išduota moteris. 

„Aš priekaištavau, kandžiojausi, kol vieną dieną, gerai atsimenu, grįžtu namo ir  suprantu – palauk, Milda, bet gi tu pati to norėjai ir surezgei visą planą, bet apie jį pamiršai. Tai kodėl tu dabar nepatenkinta, ko čia burnoji?“ – sakys laidos pašnekovė.

Iš pradžių moteris inicijavo skyrybas ir ištisus metus kankinosi nuo skausmingo jų proceso, kai kentėjo ne tik pati, bet ir visa šeima, o labiausiai – vaikai. Tam, kad suprastų to pasekmes, teko stoti akistaton su dukters sveikatos problemomis. Todėl suprato, kad turi kažką daryti kitaip, nei iki šiol.

„Kaip tik buvo Naujieji metai, daviau pažadą, kad išbandysiu dėkingumo praktiką. Kiekvieną mielą dieną, kai aš noriu kažką pikto pasakyti ar įkąsti, turiu sustoti ir pasakyti kažką gero bei garsiai padėkoti. Ir taip šešis mėnesius, kiekvieną dieną iš eilės. Intencija – mano pačios motyvacija. Galvoju, visiškai nesvarbu, su šituo vyru ar kitu, bet faktas, kad aš esu pikta, nepatenkinta, bambanti, kandanti, žodžiu, bjauri boba. Todėl dabar treniruosiuosi perprogramuoti save. Ir tai darau ne dėlto, kad jis pasikeistų, ne dėlto, kad pasiliktų su manimi, bet tai darau dėl savęs“, – taip moteris žengė pirmuosius žingsnius į sąmoningumą, o šiandien yra mokslus baigusi psichologė, koučerė bei bestseleriais tapusių knygų autorė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

to Baikite

to Baikite portretas
Visokiu zmoniu yra, o jei esi siaurio mastymo zmogus, geriau isvis nekomentuok.

Baikite

Baikite portretas
su tais sudininais, straipsniais, geriau apie pe de ras tu s rasykite, kaip jie keicia subines, kaip koijnes:-), kokiom ligom uzsikrecia ir kelia pavoju visuomenei.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių