Quantcast

Proteste prieš COVID-19 ribojimus – ir V. Tarasovas: dainininkas sulaukė žinomų žmonių kritikos

  • Teksto dydis:

Antradienį prie Vilniuje vykusio protesto dalyvių, panašu, prisijungė ir dainininkas Vilius Tarasovas. Žinomas vyras feisbuke pasidalijo nuotrauka iš mitingo vietos ir pridūrė: „Tikroji demokratijos išraiška, galų gale“.

Šis dainininko įrašas sulaukė internautų dėmesio. Vieni stebėjosi tokiu V. Tarasovo pasirinkimu, kiti negailėjo pagyrų.

„Šaunuoliai Tarasovai. Jūs šviesuoliškas pavyzdys!!! Klaipėda jėga! O jūs jos veidas! Mes ir čia... kada, jei ne dabar... Telaimina Lietuvą Dievas“, – rašė Edita.

Apie V. Tarasovo sprendimą dalyvauti mitinge pasisakė ir dainininkas Kastytis Kerbedis. „Tarasovai, bl*t. Nustebinai“, – žodžių į vatą nevyniojo vyras.

„Viliau Tarasovai, nemaloniai stebinate pastaruoju metu. Vienoje kompanijoje su uspaskichais, kepeniais, orlauskais ir panašiai... Ne kitaip, kaip į Seimą nusitaikėte“, – stebėjosi menininkė Nomeda Marčėnaitė.

Į tokį žinomos moters komentarą suskubo atsakyti ir pats V. Tarasovas: „Kad šalia nestovėjo nei vienas išvardintų, stovėjo daugybė Lietuvos piliečių“.

Dainininko pasirinkimu stebėjosi ir aktorė Monika Vaičiulytė. „O Dievai. Rimtai?“, – klausė ji.

„Nemaloniai netikėta“, – rašė žurnalistė Daiva Žeimytė-Bilienė.

Primename, kad keli tūkstančiai žmonių antradienio rytą susirinko prie Seimo išreikšti nepritarimą Vyriausybės planuojamiems ribojimams imuniteto koronavirusui neturintiems ar nesitestuojantiems žmonėms.

Antradienio ryto duomenimis, į renginį susirinko apie 4,5 tūkst. žmonių.

Nešini tautinėmis, savivaldybių vėliavomis ir plakatais, tokiais kaip „STOP diskriminacijai“, „Šiknon galimybių pasą“, mitingo dalyviai skandavo „Gėda, gėda“, juos lydėjo Seimui ir Vyriausybei adresuoti šūksniai „Eikit lauk“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Manau

Manau portretas
Kad Tarasovas šaunuolis jis mato kas yra kas.O visiems kitiems smerkentiems Tarasovą vertėtų pagalvoti ką sako,nes lazda turi du galus.Padlaižūnai lieka padlaižūnais.Kodėl tos ponios neprisimena kaip jos iškylo? Jis yra padorus šeimos žmogus kuris nori matyti savo vaikų gyvenimą šviesų be tų lbgt iškrypėlių pakalikų,be prievartos.Tarasovui linkiu sėkmės.

Erna

Erna portretas
Tarasovas jedinstvinikų anükas.Sėkmės koncertuose į kuriuos žmonės neis.

Anonimas

Anonimas portretas
lauk vyriausybe
VISI KOMENTARAI 27

Galerijos

Daugiau straipsnių