Quantcast

Projekto „Šok su manimi” pusfinalyje – „Žuvėdra” ir J. Statkevičiaus puošmena

  • Teksto dydis:

Jau šį šeštadienį TV3 televizijos eteryje – įspūdingas didžiojo projekto „Šok su manimi“ pusfinalis. Visai netrukus paaiškės kurios keturios poros iš likusių penkių susikaus finale dėl geriausių šokėjų Lietuvoje vardo.

Pasistengti tikrai yra dėl ko, nes prizinis fondas iš tiesų įspūdingas. Didžiojo projekto „Šok su manimi“ nugalėtojams atiteks net 10 tūkst. eurų prizas, antrajai – 3 tūkst., o trečiajai – 2 tūkst. eurų.

Pusfinalyje žiūrovus stebins ir vedėjai, ir šokėjai. Indrės Kavaliauskaitės stilių ruošia pats J. Statkevičius, o  šokėjai šlifuoja paskutinius šokių žingsnelius. Juos palaikyti šį šeštadienį atvyks ir legendinio šokių kolektyvo „Žuvėdra“ šokėjai, kurie žiūrovus taip pat pradžiugins savo puikiu pasirodymu. Beje, „Šok su manimi“ dalyvių profesionalų būryje kartu su įžymybėmis ant parketo taip pat sukasi net keli „Žuvėdros“ auklėtiniai: Ernestas Monginas, šokantis su partnere Sandra Žutautiene, taip pat Lina Diktanaitė šokanti su Remigijumi Žiogu bei projektą jau palikęs Justas Bareiškis, šokęs su Monika Linkyte. „Žuvėdros“ dėstytojų paskaitas universitete taip pat klauso ir dabartinė Igno Barkausko šokių partnerė Jomantė Dapkevičiūtė.

Paklausti, kaip sekasi derinti intensyvias treniruotes „Šok su manimi“ bei kartu šokti „Žuvėdroje“, Sandros Žutautienės šokių partneris Ernestas sako, kad laisvo laiko iš tiesų turi nedaug. „Iš pradžių buvo sunku, bet kai nori viską suderinti ir suderini. Tiesiog lieka mažiau laiko miegui ir poilsiui“, – sako E. Monginas.

Vaikinas džiaugiasi, kad sulaukia palaikymo ir iš „Žuvėdros“ vadovų: „Jie visada pataria, išsako nuomonę, palaiko. Šokiai projekte ir šokiai ansamblyje kiek skirtingas dalykas, nes „Šok su manimi“ tenka šokti su neprofesionalu. Nors Sandra kartais būna impulsyvi, gal kiek ambicinga, tačiau jau spėjome vienas kitą puikiai pažinti, turime savo sistemą. Šiam šeštadieniui ruošiame išskirtinį pasirodymą“, – sako Ernestas.

Jomantė Dapkevičiūtė taip pat sako, jog su Ignu Barkausku visuomet stengiasi paruošti kuo geresnę ir įdomesnę programą. Slapčiausius savo kozirius norėtų atskleisti finale. „Labai norime būti finale ir jau žinome, ką ten norėtume parodyti. Su Ignu kasdien treniruojamės, jis labai geras mokinys. Apskritai manau, kad man labai pasisekė ir aš gavau patį geriausią šokių partnerį“, – sakė Jomantė. Mergina atskleidė, kas pastarąsias savaites jai buvo kiek sunkiau treniruotėse, mat jas ji turėjo derinti su egzaminų sesija universitete. „Nuolat teko važinėti iš Klaipėdos į Vilnių, tačiau džiaugiuosi, kad galiausiai viską pavyko suderinti“, - sako Jomantė.

Šį šeštadienį pusfinalyje dėl galimybės patekti į finalą kausis 5 poros: Sandra Žutautienė ir Ernestas Monginas, Ignas Barkauskas ir Jomantė Dapkevičiūtė, Martynas Kavaliauskas ir Renata Gramauskaitė, Rūta-Elžbieta Mazurevičiūtė ir Vytautas Viluckis bei Remigijus Žiogas ir Lina Diktanaitė.

Kaip šioms dalyvių poroms seksis šokių aikštelėje, žiūrovai pamatys jau rytoj, šeštadienį 19.00 val. per žiūrimiausią televiziją TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių