Quantcast

Projekte „Šok su žvaigžde“ – dešimt užburiančių šokių ir muzikinė atlikėjo Gebrasy staigmena

  • Teksto dydis:

Šeštadienio vakarą LRT televizijos eteryje žiūrovų laukia ketvirtoji „Šok su žvaigžde“ laida. Dešimt projekto dalyvių pastarąją savaitę aistringai dirbo, kad pakerėtų žiūrovų ir komisijos širdis. O vakaro pabaigoje žiūrovų laukia muzikinė staigmena – atlikėjo Gebrasy dainos „Outta Love“ premjera.

Praėjusį šeštadienį susumavus komisijos bei žiūrovų balus paaiškėjo, kad antrieji projektą turėjo palikti aktorius Mantas Vaitiekūnas ir Ieva Konopliovaitė. Šį šeštadienį ant šokių parketo išvysime dešimties porų šokius, kuriems be galo reikia žiūrovų palaikymo – kaip ir kiekvieną šeštadienį, susumavus komisijos ir žiūrovų balus, viena pora turės palikti projektą.

Ant „Šok su žvaigžde“ parketo šįkart – daugybė kruopščiai parengtų šokių: nuo valso iki pasodoblio, nuo rumbos iki tango ar sambos ir džaivo.

Ketvirtoje laidoje dėl išlikimo varžosi sopranas Jomantė Šležaitė-Paukštė ir Rafal Narkevič, atlikėja Asta Pilypaitė ir Edvinas Belousovas, raitelė, reklamos specialistė, prekių ženklo kūrėja Roberta Orlauskaitė ir Gedvinas Meškauskas, aktorė Paulina Taujanskaitė ir Rolandas Beržinis, dainininkas Jurgis Brūzga ir Katerina Voropaj.

Savo jėgas šokio aikštelėje taip pat išbando choreografas Marijanas Staniulėnas ir Ieva Brigita Riepšaitė, aktorė Aleksandra Metalnikova ir Audrius Kleišmantas, atlikėjas Norbertas Liatkovskis (Norbė) ir Viktorija Šeinker, dainininkė Eglė Jakštytė ir Vykintas Širmas, LRT laidos „Į sveikatą“ vedėjas, sporto treneris Alanas Dzeranovas ir Eglė Bertulytė.

Vakaro pabaigoje žiūrovų laukia praėjusių metų nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos favorito, atlikėjo Gebrasy muzikinė premjera. Šokių aikštelėje Gebrasy atliks naujausią dainą „Outta Love“.

Ketvirtajame šokių vakare dalyvius vertins sportinių šokių profesionalai – Lietuvos sportinių šokių federacijos viceprezidentas Virginijus Visockas, daugkartinės Lietuvos ir įvairių tarptautinių šokio varžybų nugalėtojos Lina Chatkevičiūtė ir Eglė Visockaitė. Kaip ir kasmet, dalyvius vertina ne tik profesionalų komisija – savo balsą už patinkančią porą kviečiami atiduoti ir projekto žiūrovai.

Kas taps šio šeštadienio favoritais, o kam teks palikti šokių aikštelę? Visa tai paaiškės jau šį šeštadienį, 21 valandą tik per LRT televiziją ir portale lrt.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių