Quantcast

Prodiuseris apie M. Drobiazko ir P. Vanagą: su padovanota pilietybe kraujo neperpilsi

  • Teksto dydis:

Nepaisant didelės kritikos ir svarstymų atimti pilietybę, Lietuvos čiuožėjai Margarita Drobiazko ir Povilas Vanagas dalyvaus „Gulbių ežero“ premjeroje Sočyje. Antradienį pasklido renginio generalinės repeticijos įrašas, o savo požiūrį feisbuke išdėstė ir prodiuseris Dominykas Kubilius.

„Su padovanota pilietybe kraujo neperpilsi. Iki paskutinės minutės turėjau vilties, kad Povilas Vanagas ir Margarita Drobiazko Sočyje ant ledo neiščiuoš, buvo vilties, kad apsireikš Povilo mama Lilija Vanagienė su visa #Lietuvosčiuožimofederacija priešakyje ir teiksis Lietuvai paaiškinti, kodėl čiuožėjai nutarė dalyvauti teroristų ledo šventėje“, – įrašą pradėjo D. Kubilius.

„Bet mamytė tyli, federacija tyli, o Margarita „Instagram“ paskyroje cituoja Bulato Okudžiavos eiles. Beje, Bulato eilių tarybiniais metais klausydavo ir mano tėvai, Margaritai turbūt ir šioje vietoje trūksta proto įsigilinti, kieno eiles cituoja, nes B. Okudžiava, kurio tėvas buvo sušaudytas, o mama ištremta į lagerį, savo kūryboje smerkė bet kokį totalitarinį režimą. Bet čia tik nereikšmingos smegenų minkštumo detalės.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Margarita Drobiazko (@drobiazko_margarita)

Suvedus į „Google“ paiešką „Drobiazko pilietybė“ apstu straipsnių, kiek daug vargšei Margaritai ir mamytei Lilijai teko iškentėti, kad rusų čiuožėja gautų mūsų pilietybę, kiek daug vargšelei iki šiol dėl to likę nuoskaudų... Bet, kaip rodo Ukrainai ir Lietuvai skaudi šiandiena, viskas buvo turbūt ne veltui, turbūt buvo ne vienas, tikrai netrokštantis dovanoti rusei pilietybę.

Šiandien ne laikas eilinėms tuščioms kalboms, kurių pasekoje Drobiazko su Poviliuku šoka teroristams, Paleckio šutvė nebaudžiama keliauja į Minską ir Maskvą, o lietuviškos estrados žvaigždės čiumpa Lukašenkos honorarus.

Kai ištiko apsisprendimo valanda, X rašizmas nugalėjo, paskui save nutempė bestuburį lietuvį vyrą ir visą Lietuvos čiuožimo federaciją. Kaip tik šiuo metu, kai pora čiuožia išsivėpusiems, raudonžandžiams, pripampusiems teroristams plojant, okupuoto Mariupolio filharmonijos scenoje montuojami storos armatūros narvai, čia vyks „Azov“ karių parodomasis teismas, kaip tik šiuo metu filtracijos stovyklose prievartaujamos moterys, nuo tėvų atskiriami ir į Rusiją tremiami vaikai, kastruojami Ukrainos kariai.

Šiandien pasigirsta eiliniai veblenimai, kad Lietuvos ordinų atimti nereikia, nes jie užtarnauti pasiekimais, kad nereiktų lyginti nuopelnų Lietuvai su čiuožėjų šiandieniniu apsisprendimu. Dėl pilietybės atėmimo teisininkai ir politikai nesutaria, reikia papildomų svarstymų, potvarkių, diskusijų“, – piktinosi prodiuseris.

„Kada baigsime flirtuoti savo svarstymais ir veblenimais su priešu?! Baikim vieną dieną būti savo potvarkių įkaitais, šiandien ne laikas eilinėms tuščioms kalboms, kurių pasekoje Drobiazko su Poviliuku šoka teroristams, Paleckio šutvė nebaudžiama keliauja į Minską ir Maskvą, o lietuviškos estrados žvaigždės čiumpa Lukašenkos honorarus.

VYKSTA KARAS, IR, KAIP BEBŪTŲ GAILA, MES ESAME JO DALIS.

P.S. bet Lietuvos čiuožimo federacijos ir mamos Lilijos pozicija vis tiek smalsu išgirsti. Ar taip ir būsit kaip vandens prigėrę?! Federacija, jei neklystu, išlaikoma mūsų visų pinigais ir pavaldi #LTOK“, – sureaguoti paragino D. Kubilius.

Primename, kad apie M. Drobiazko ir P. Vanago pasirodymą Sočyje pranešė Vladimiro Putino atstovo spaudai Dmitrijaus Peskovo žmona Tatjana Navka.

Ji savo „Instagram“ paskyroje paskelbė apie rugpjūčio 9–rugsėjo 18 d. vyksiantį baletą ant ledo „Gulbių ežeras“.

„Žvaigždžių rikiuotėje olimpiniai ir pasaulio čempionai: Victoria Sinitsyna ir Nikita Katsalapov, Margarita Drobiazko ir Povilas Vanagas, Ivan Righini ir Maurice Kvitelashvili!“ – buvo teigiama įraše.

Šią savaitę Seime keliamas klausimas dėl M. Drobiazko pilietybės.

Teisės ir teisėtvarkos komiteto pirmininkas Stasys Šedbaras sakė, kad Lietuvos pilietybė M. Drobiazko buvo suteikta kaip dovana, o ją, pažymi politikas, galima atsiimti. Ypač, akcentuoja S. Šedbaras, jei Lietuvos pilietybę gavusio asmens veiksmai niekaip nedera su šaliai ypač svarbiais principais.

Prezidentūra teigė spręsianti dėl ledo šokėjams įteiktų Lietuvos valstybės apdovanojimų.

„Jei minėti buvę Lietuvos sportininkai, Gedimino ordino kavalieriai, iš tikrųjų dalyvaus komerciniame renginyje Rusijoje, kuri jau šeštą mėnesį tęsia žiaurų naikinimo karą prieš Ukrainą, atsiras pagrindas svarstyti, ar jų veikla nežemina apdovanotųjų Lietuvos Respublikos ordinu vardo“, – sakė prezidento atstovas spaudai Ridas Jasiulionis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Apie kraujo perpylimus

Apie kraujo perpylimus portretas
Kraujas neretai epilogas naujagimiams. Tik gimsta, iš karto perpilta. Ir tada jokie testai nerodo kas tikrasis biologinis tėvas. Taip slepiama ir kraujomaiša, perpilta kraują ir neįrodysi, kad vaikas brolio ir sesers ar biologinio tėvo ir dukters, o kad pusseserė ir pusbrolis vaiko susilaukė itin dažni atvejai. Taip pat perpilta kūdikiams kraują kai slepia genetinius išsigimimus ir nori užtrukti, kad vienas iš tėvo ar mamos yra iįsigimęs žydas ar žydė.

Gal prodiuseris pamiršo,

Gal prodiuseris pamiršo, portretas
kad jo tėčio mama buvo RUSŲ kalbos mokytoja Klaipėdos miesto 5 vidurinėje mokykloje ? Kaip dabar kalbėtų su močiute ?

pagrindiniai

pagrindiniai portretas
p..derai usa ir rusija kovotojai uz taika visam pasuly o visi kiti pasiruose abiem ciulpt abiem pusem ir malt liezuviu bet ka , kad tik nauda butu . kien o propagandistai stipresni tie ir ant arklio
VISI KOMENTARAI 33

Galerijos

Daugiau straipsnių