Quantcast

Privers nusišypsoti: nufilmavo mergaičių reakciją į naują Monique ir J. Jaručio dainą

  • Teksto dydis:

Praėjusią savaitę naująją dainą „Baby Blue“ pristatę žinomi atlikėjai Monika Pundziūtė-Monique ir Justinas Jarutis sulaukė netikėtos žinios. Dviejų mergaičių tėvai atsiuntė filmuotą medžiagą, kurioje jaunosios gerbėjos reaguoja į atlikėjų dainą.

Vaizdo įraše matoma sesių Rūtos ir Rugilės reakcija į naująją „Baby Blue“ dainą. Mergaičių tėvai juokauja, kad filmuotos medžiagos muzikiniams klipams jie turi labai daug. Jau kuris laikas šeimos nuotykiai yra dokumentuojami su tėvų įsigyta kamera. Tėvai nusprendė pasidalyti vaizdo įrašu, tačiau nesitikėjo tokio medžiagos išpildymo.

„Gavę atlikėjų užklausą dėl vaizdo įrašo panaudojimo ilgai negalvojome. Bus ką parodyti merginoms, kai jos užaugs. Ne kiekvieną dieną gali tapti vaizdo klipo žvaigžde“, – juokauja mergaičių tėvai.

Monique teigia, jog gavusi šią medžiagą iškart pagalvojo apie idėją ją paviešinti.

„Iš pradžių paskambinau Justinui ir paklausiau, ką jis mano apie šią idėją. Abu sutarėme, jog negalime šių užfiksuotų kadrų palikti archyvuose. Susisiekėme su tėvais ir gavę jų leidimą išleidome vaizdo įrašą į pasaulį“, – pasakoja žinoma atlikėja.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Z

Z portretas
Vaiku saugumas paskutineje vietoje
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių