Quantcast

Prie „Dainuok su manim“ jungiasi I. Jankauskaitė: specialiai ploninti liežuvio nereikia

  • Teksto dydis:

„Noriu, kad mano pastabos būtų ne paviršutiniškos, o padėtų duetams tobulėti. Juk tokių konkursų formatai užprogramuoja, kad kaip besisuksi, vis tiek kažkam būsi neteisus ir kaltas. Bet yra universalių dalykų. Jei žmonės ieško, jei dirba, jei tikrai siekia ir nori, kad pasirodymas būtų kažkas daugiau, nei vien natos ir šypsenos, tuomet ir išgirsta tas pastabas adekvačiai“, – sako Inga Jankauskaitė.

Šeštadienį 21 val. LRT televizijos žiūrovai išvys ypatingą muzikinio projekto „Dainuok su manim“ laidą. Joje atrankose susiformavę jaunųjų talentų ir scenos profesionalų duetai pirmą kartą pasirodys drauge. Dar viena naujiena – žiūrovai pirmą kartą išvys atsinaujinusią šou komisiją, į kurios gretas prisijungs aktorė ir dainininkė I. Jankauskaitė.

„Noriu, kad mano pastabos būtų ne paviršutiniškos, o padėtų duetams tobulėti. Juk tokių konkursų formatai užprogramuoja, kad kaip besisuksi, vis tiek kažkam būsi neteisus ir kaltas. Bet yra universalių dalykų. Jei žmonės ieško, jei dirba, jei tikrai siekia ir nori, kad pasirodymas būtų kažkas daugiau, nei vien natos ir šypsenos, tuomet ir išgirsta tas pastabas adekvačiai“, – apie savo misiją projekte kalbėjo I. Jankauskaitė.

Milžinišką patirtį televizijos laidose turinti profesionalė neslepia, kad projekte dalyvaujantiems vaikams teks išgirsti nepagražintas pastabas. „Vien todėl, kad dalyvauja vaikai, paploninti liežuvio nereikia. Bet ir kandžiotis nereikia. Laikausi taisyklės, jei pasirodymas geras, privalai konkrečiai pasakyti kodėl. Jei nelabai – irgi turi įvardinti priežastis. Tada iš komentaro yra nauda, o priešingu atveju lieka tik jaustukai“, – šypsojosi ji.

„Jau po pirmųjų filmavimų puikiausiai matau, kad yra dalyvių, kuriems dalyvavimas šiame projekte – toli gražu ne vien žaidimas. Jie dirba, itin smulkmeniškai rūpinasi savo pasirodymais, ieško būdų tapti tikrais duetais – lygiaverčiais, vieną realybę kuriančiais partneriais. Tą stebėti yra tiesiog dovana. Niekada negailėsiu nei gero balo, nei gero žodžio jiems“, – įspūdžius pasakojo dainininkė.

Paklausta ar lengva įsilieti į jau antrąjį sezoną muzikiniame projekte dalyvaujančią komisiją, moteris teigė, kad tokie projektai kas kartą vyksta iš naujo. „Kaip nebūna dviejų vienodų spektaklių, taip nebūna ir dviejų vienodų sezonų. Mes tiesiog žaidžiame naują žaidimą ir kuriame šio projekto istoriją iš naujo. Televizija, kaip žinia, man ne naujiena, tad ir naujoke nesijaučiu“, – sakė į kūrybininkės Dovilės Filmanavičiūtės ir muzikos apžvalgininko Ramūno Zilnio komandą įsiliejusi I. Jankauskaitė.

Naujienos laukia ne tik prie suaugusiųjų, bet ir prie vaikų komisijos stalo. Pirmąjį sezoną žiūrovus pakerėjęs Ąžuolas Račinskas pasirodymus vertins drauge su pirmojo sezono nugalėtoja Vakare Jarmalavičiūte ir buvusiu Monikos Linkytės scenos partneriu Kristupu Keruliu.

Šeštadienį žiūrovai išvys jau trečiąją „Dainuok su manim“ laidą, kurioje kelionę pradės atrankose susiformavę scenos profesionalų ir jaunųjų talentų duetai. Savo pasirodymus dovanos: Alana ir „Twosome“, Milėja ir Rūta Loop, Augustė ir Karina Krysko, Milėja ir Jurgis Brūzga, Kotryna ir Monika Marija, Rusnė ir „Baltos varnos“, Radvilė ir Liepa, Jogilė ir Jeronimas Milius. Laidos vedėjai – Jurgita Jurkutė-Širvaitė ir Vidas Bareikis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

As

As portretas
Siaubas ne komisija o vaikai padlaizunai,monika stipribes jau pati matai kad tave nori isvaryti,

G

G portretas
Kad ji visiskai neturi balso kam šaiposi iš saves
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių