Quantcast

Pretendentas į I. Kazlauskaitės partnerio vietą ją supykdė ne juokais

  • Teksto dydis:

Dainininkei Ingridai Kazlauskaitei spalio 1-oji – ypatinga diena, kurios ji laukė jau labai seniai.

Šiandien jauna moteris pradeda atrankas, siekdama susirasti geriausią scenos partnerį. Įtampa ir nežinia užguls Ingridos ir jos tėvų pečius – kokie vyrai jau šį vakarą atvyks į dvarą? Ar bus iš ko rinktis? Jau po keturių savaičių paaiškės projekto „Kaip Liveta pasakys“ nugalėtojas – laimingasis, pavergęs Kazlauskų šeimos širdis.

Jau šį pirmadienio vakarą LNK eteryje, 20.30 val., startuoja realybės šou „Kaip Liveta pasakys“. Beveik pusė tūkstančio norinčiųjų dalyvauti ir tik devyni laimingieji, kovosiantys dėl galimybės dalintis viena scena su legendinio estrados dueto – Livetos ir Petro Kazlauskų – dukra.

„Nuo vaikystės ji visą laiką sakydavo: „Mamyte, kur man reikės rasti tokį vyrą kaip Petras, kaip tėtis?“. O aš jai sakydavau, kad kai tu rinksiesi, tuo metu tokių jau nebegamins“, – sakys L. Kazlauskienė. Visgi  Ingrida projekte nesiruošia ieškotis širdies draugo – ji turi kitą, kaip pati sako, daug svarbesnį tikslą. Pirmojoje šou serijoje I. Kazlauskaitė ir žiūrovai išvys penkis pretendentus, siekiančius tapti jos scenos partneriu.

Kai mūsų nuostabusis Petras groja, mes, moterys, labai stengiamės gražiai dainuoti, kad nebūtų gėdos.

Projekto dalyviai atliks prisistatymo kūrinius ir savo balsais mėgins sužavėti griežčiausią projekto komisiją – I. Kazlauskaitę bei L. ir P. Kazlauskus. Lengva nebus. Jau pirmąjį vakarą projekto dalyvio,  31-erių renginių vedėjo Irmanto netaktiškas kreipinys supykdys Kazlauskaitę. Garsiai moteriai nepatiko vyro kreipimasis į P. Kazlauską ir prašymas akomponuoti klavesinu.

„Noriu labai rimtai pakalbėti. Tėtis yra maestro. Jo visa patirtis scenoje, mokslai ir jo dainų pripažinimas neleidžia sakyti „Petrai, pagrok“, – kalbą pradės Ingrida. – Kai mūsų nuostabusis Petras groja, mes, moterys, labai stengiamės gražiai dainuoti, kad nebūtų gėdos. Kad būtų gražu.“ Pats Irmantas nesitikėjo tokios I. Kazlauskaitės reakcijos, tačiau pripažįsta savo klaidą.

„Iš tikrųjų pasimečiau, nes galvoju, kad pasirodžiau kaip vienas silpniausių, nors tikėjausi daug geriau. Suglumino mane kameros“, – teisinsis renginių vedėjas. Tiesa, čia intrigos nesibaigs. Kito projekto dalyvio, 28-erių plaukų stilisto Vytenio elegancija įpykdys konkurentus. „Iš tikrųjų pirmą kartą matau, kad šuniui dovanas neštų žmonės“, – apie netikėtą Vytenio sprendimą dovanomis nustebinti kalaitę Bellą kalbės jauniausias projekto dalyvis, 19-metis Dovydas iš Aukštaitijos.

Prasidedantis šou žiūrovus stebins galimybe pažvelgti į Kazlauskų gyvenimą iš arti bei širdį virpinančiais kūriniais. Net keturias savaites truksiantys išbandymai, naujų dalyvių desantas ir skaudūs atsisveikinimai. „Tai dabar pamatysime tuos pačius drąsiausius. Slabakai mums nereikalingi“, – laidoje tvirtai poziciją išreikš L. Kazlauskienė.

Realybės šou „Kaip Liveta pasakys“ – nuo pirmadienio iki trečiadienio, 20.30 val. per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

sou

sou portretas
tai tip ir nesuprantama, ko nori Kazlauskai ir sou grupe. Susijungimas scenoj ar lovoj Ar dukrelei reikia partnerio scenai ir partnerio lovoj. Blogi reikalai, jei taip ieskomi jaunikiai. Kazkoks jovalas ,kazkokios naftalinines ir mamele ir dukrele. Vargsas Petriukas

laikas zenytis vaikus gimdyti

laikas zenytis vaikus gimdyti portretas
o ne laidose dalyvauti,kas senatvej priziures? dazneusei renkas,renkas o jau kaip gauna koki dziedza tai ojojojojojojoj

Baisu

Baisu portretas
Kokio žemo lygio laida. O apie šią bebalse dainininke nėr ką komentuoti. LNK visiškai suprastėjo, visos laidos ir jų temos ritasi į dugną.
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių