Quantcast

Po „Eurovizijos“ vedėjos prisipažinimo apie lietuvišką kilmę – premjero netikėtumas

Ministras pirmininkas Saulius Skvernelis penktadienį pakvietė lietuviškų šaknų turinčią šių metų „Eurovizijos“ vedėją Bar Refaeli atvykti į Lietuvą.

Tokį kvietimą jis paskelbė tviteryje, kai žinoma manekenė iš Izraelio atskleidė, kad turi šaknų Lietuvoje, ir pavadino tai „geresne savo puse“.

„Bar Refaeli, ačiū už jūsų malonius žodžius. Kviečiu jus ir jūsų vyrą aplankyti Lietuvą ir pamatyti, kad jūsų „geresnė pusė“ iš tikrųjų yra verta 12 taškų. Lietuva laukia kiekvieno sugrįžtančio į savo protėvių žemę“, – rašė premjeras.

Apie savo lietuviškas šaknis B. Refaeli paskelbė po Lietuvos atstovo Jurijaus Veklenko pasirodymo antrajame „Eurovizijos“ pusfinalyje ketvirtadienį.

Su daina „Run With The Lions“ pasirodęs 28-ių atlikėjas į konkurso finalą nepateko.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Skverneliui pasimaise protelis

Skverneliui pasimaise protelis portretas
Po pralaimetu rinkimu.kviecia zydus i Lietuva ,gal dar ir pilietybe suteiks.ir koki nama Gedimino prospektegrazins

...

... portretas
Visus tuos web'JOB-istus - APMOKESTINT!!!

Phyllis Moses

Phyllis Moses portretas
„Google“ už kiekviena menesi už darba internete sumokejo nuo 18000 iki 25000 doleriu. Paskutini menesi aš uždirbsiu $ 23618 iš „Google“ ir esu nuolatinis studentas, o aš laiSvalaikiu dirbu nuo 2 iki 3 valandu per diena. kiekvienas žmogus gali prisijungti prie šio darbo ir pradeti uždirbti internete, kaip ir aš. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> w­­w­­w.W­­e­­b­­J­­o­­b­­98.C­­o­­m
VISI KOMENTARAI 24

Galerijos

Daugiau straipsnių