Quantcast

Pramogų pasaulio žmonės, kuriuos savivaldos rinkimuose lydėjo sėkmė

  • Teksto dydis:

Nemažai žinomų pramogų pasaulio žmonių šį savaitgalį buvo išrinkti į miestų tarybas.

Tačiau sekėsi ne visiems. Prodiuseris, keliautojas, „Kitokių pasikalbėjimų“ organizatorius Mantas Bertulis kandidatavo į Kauno merus. Tačiau sėkmė rinkimų sekmadienį jam nesišypsojo ir Kauno meru trečią kartą tapo Visvaldas Matijošaitis. 

Mantas Bertulis./ T. Biliūno/BNS nuotr. 

Lietuvoje gerai žinoma šokėja ir trenerė Jūratė Norvaišienė rinkimuose dalyvavo su V. Matijošaičio „Vieninguoju Kaunu“. Į miesto tarybą ji buvo išrinkta antru numeriu. 

Jūratė Norvaišienė/ M. Vizbaro/BNS nuotr. 

Į Kauno miesto tarybą pateko ir Nacionalinio Kauno dramos teatro direktorius Egidijus Stancikas. Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų sąraše Kaune jis buvo įrašytas šeštuoju numeriu.

Egidijus Stancikas. / E. Ovčarenko/ BNS nuotr. 

Į Alytaus miesto tarybą kartu su socialdemokratų partija  pateko aktorius Tadas Gryn. Jis sąraše buvo pažymėtas aštuntuoju numeriu, o rinkėjai jį išreitingavo į penktą vietą.

Tadas Gryn./ P. Peleckio/ BNS nuotr. 

Į Akmenės rajono savivaldybės tarybą pateko grupės „2 Donatai“ narys Karolis Akulavičius. 21 numeriu Lietuvos socialdemokratų partijos sąraše įrašytas atlikėjas rinkėjų buvo išreitinguotas į šeštą vietą. Verta priminti, kad pirmą kartą K. Akulavičius rinkimuose nesėkmingai kandidatavo 2011 m. drauge su Darbo partija. Tąkart jam pritrūko vos 37 balsų.

Karolis Akulavičius./ Ž. Gedvilos/ BNS nuotr.

Nors Vilniaus miesto tarybos narė Nijolė Jagelavičienė nėra  pramogų pasaulio atstovė, tačiau Lietuvoje ji geriausiai žinoma dėl to, kad yra pramogų pasaulio žvaigždės Agnės Jagelavičiūtės mama. Po netikėtos dukters mirties praėjusių metų pabaigoje, ši moteris nenuleido rankų ir tęsė politikės karjerą. N. Jagelavičienė prisijungė prie Artūro Zuoko komandos. Partijos „Laisvė ir Teisingumas“ sąraše ji buvo įrašyta tryliktuoju numeriu, o rinkėjų  išreitinguota į šeštą vietą.

Nijolė Jagelavičienė. / Ž. Gedvilos/ BNS nuotr. 

Visa svarbiausia informacija apie rinkimus – žemiau pateiktoje schemoje.


Žemėlapis sukurtas Vyriausiosios rinkimų komisijos užsakymu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vaje

vaje portretas
geriausiai p. Nijolė atrodė tais laikais, kai jos draugelis verslininkas - Kauno vietinis politikas įtaisė ją, buv. kultūrnamio darbuotoją, į Kauno savivaldybės ekonomikos skyriaus vedėjas. Kadangi jai labiau sekėsi skaičiuoti, kiek iš jo pinigo išmelžti (o vyras - nepėsčias, greit atsitokėjo), nenuostabu, kad Nijolė liko be tarnybos. Vilniuje daryti karjerą jai padėjo talentinga duktė, kuri ir po mirties... pasitarnavo nemokamai reklamai. Vilniečiai moterį vėl Išrinko, tik, deja, o ką iš savęs Vilniui duos ta buvusi kaunietė?

Ziauru

Ziauru portretas
Ta raudona suknele... Ziauru.

viskas laikina

viskas laikina  portretas
.......net vištų kepenėlės turi galiojimo termina , nekalbant apie ''pramogas''
VISI KOMENTARAI 21

Galerijos

Daugiau straipsnių