Quantcast

Praėjus 30 metų atskleista galima K. Cobaino mirties priežastis: detalės šokiruoja

  • Teksto dydis:

Grupės „Nirvana“ vokalistas, gitaristas bei dainų autorius Kurt Cobain mirė prieš 30 metų nuo, kaip teigia policija, nuo savižudybės – šautinės žaizdos į galvą. Tačiau privatus seklys Tom Grant tikina turintis oficialias muzikanto skrodimo išvadas, rašo naujienų portalas pinkvila.com.

Detektyvas T. Grant atlikėjo mirtį tyręs nuo 1994 metų, dokumentus apie nelaimę atskleidė tik dabar. Pasirodo, yra oficiali K. Cobain skrodimo ataskaita, kuri per trisdešimt metų nebuvo atskleista. Tai sukėlė daug intrigų tarp gerbėjų.

Tyrėjas savo socialinio tinklo „X“ (buvęs tviteris) paskyroje pasidalijo dokumentu, kurį gali atsisiųsti visi susidomėję. Vyras teigė, kad tai pirmas kartas, kai ataskaita buvo paskelbta viešai.

„X“ tinklo paskyroje jis rašė: „Parsisiųskite nuorodą į nemokamą Kurt Cobain skrodimo ataskaitos kopiją adresu: http://cobaincase.com/Cobain Autopsy.pdf Kopijuokite / įklijuokite visą nuorodą, įskaitant „Autopsy.pdf“, į savo naršyklės langą“. Tai pirmas kartas, kai ši ataskaita paskelbta viešai.

Privatus seklys tikina, kad skrodimo ataskaita autentiška, bet neatskleidžia iš kur ją gavo, tad kyla klausimų dėl jos teisėtumo. Nepaisant bandymų patikrinti ataskaitos autentiškumą, Kingo apygardos pareigūnai atsisakė komentuoti, remdamiesi Vašingtono valstijos įstatymais.

Pirminio skrodimo metu Kurt Cobain skrodimas nebuvo paviešintas dėl Vašingtono valstijos įstatymų, neleidžiančių atskleisti tokios informacijos. Tačiau šeimos nariai galėjo su duomenimis susipažinti.

Ataskaitoje patvirtinama, kad atlikėjas nusižudė, panaudojęs šautuvą. Dokumente pateikiamos ir medžiagos rastos K. Cobain organizme mirties metu.

Grupės „Nirvana“ gerbėjus ir tuos, kurie domisi K. Cobain mirties detalėmis, gali sudominti tariama skrodimo ataskaita. Tačiau jos pagrįstumas lieka neaiškus, nesant oficialaus patvirtinimo, todėl lieka vietos tolesnėms spekuliacijoms apie kultinio muzikanto nesavalaikės mirties aplinkybes.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Dasigyvenom

Dasigyvenom portretas
Straipsnys apie nieką, redagcijoje turbūt valytojos straipsnius rašo.

> chi-chi

> chi-chi portretas
Būtent :) nieko nesupratau perskaitęs straipsnį.

chi-chi

chi-chi portretas
sviestas sviestuotas, o sokiruoja faktas, todel, kad sviestuotas, bet lieka taip ir neaisku, kodel jis sviestuotas, gal kiek suprantama, kad tai gali buti sviestas, bet ir tai dar reiketu pasiaiskinti po 30metu, o gal anksciau, gal veliau, nes tai, kas sviestuota, slysta ir veliasi, tai vel is naujo ir vel is naujo tenka sviestuotis su tuo sviestu ...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių