Quantcast

Po skandalo dėl papuošalų pasisakė ir pati M. Šalaševičienė: man labai liūdna bei gaila

  • Teksto dydis:

Neseniai buvo paviešinta nemaloni informacija apie Seimo nario Petro Gražulio dukters Marijos Šalaševičienės „Mari Made“ papuošalų verslą. Kaip skelbė portalas 15min.lt, jos parduotuvėje parduodamame žiede aptikta kenksminga medžiaga. Apie skandalą nusprendė pasisakyti ir pati moteris. 

„Mano kūryba – pagrindinė meilės kalba su žmonėmis. Joje sudedu viską, ką turiu: kantrybę, tikėjimą, grožį, drąsą, nuoširdumą ir širdį. Kai matau moters veide džiaugsmą ir šypseną, mano pačios gyvenimas prasme prisipildo. Tai jausmas, kurio neįmanoma įsigyti už pinigus. Man labai liūdna ir gaila, kad kūrybos kelyje turiu susitikti su patirtimis, kurios leidžia susipažinti su kitų konkurencija ir pykčiu. Atsidurti po galingu spaudos presu, kurios tikslas – nutildyti mano sėkmę ir ryšį su mane mylinčiais aplinkiniais. Man liūdna, kad kūrybos kelyje dar vis svarbiau, kokioje šeimoje esi gimęs ir kokią pavardę nešiojiesi. Liūdna, kad melas vis dar ima viršų. Noriu pasakyti, kad „Mari Made“ ir mano veikla skirta teikti džiaugsmą, o ne nusivylimą. Turiu visus dokumentus, kad papuošalai yra iš sertifikuotų tiekėjų“, – sekmadienį instagrame rašė moteris.

Ji dėkojo žmonėms už palaikymą bei supratingumą ir pagalbą augant ir tobulėjant

„O tiems, kurie pradeda savo kelią, noriu palinkėti – neatsisakykite svajonių, net jeigu kažkas bandys jas nuspalvinti purvu ir blogais žodžiais. Išlikite drąsūs. Eikite į priekį ir nenustokite kurti“, – įrašą baigė M. Šalaševičienė. 

Kaip jau buvo skelbta, portalas 15min.lt pranešė, kad M. Šalaševičienės verslą temdo melas – nors moteris tikina, kad jos papuošalai pagaminti iš tauriųjų metalų, tačiau Lietuvos prabavimo rūmuose ištyrus jos parduotuvėje nusipirktą žiedą paaiškėjo, jog jis ne tik nėra sidabrinis, bet dar ir pagamintas iš Europos Sąjungoje draudžiamos medžiagos. Publikuotame tyrime buvo teigta, kad M. Šalaševičienės papuošalai yra ne rankų darbo, o labai panašių aksesuarų galima  įsigyti „AliExpress“



NAUJAUSI KOMENTARAI

oi, niaaa

oi, niaaa portretas
matyti, labai labai negeroje situacijoje

As

As portretas
Svarbiausiai,kad susigadinusi veida .lupas sintetine kose,o visa kita tyrimai parodys,turejo medikes profesija,kuri buvo klientu mylima ,gal reikejo testi karjera ten,linkiu teisingos pabaigos,gyvenimas neturi sustoti

Jo

Jo portretas
Sukciu visur pilna yra.
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių