Quantcast

Po naujos grožio operacijos atsigaunančią žmoną E. Petrauskas nešioja ant rankų

  • Teksto dydis:

Boksininko Evaldo Petrausko žmona Goda labai džiaugiasi antrą kartą tapusi mama. Tačiau po pastarojo gimdymo moteriai pradėjo kauptis pilvo riebalai. Dėl to Goda pradėjo labai kompleksuoti.

„Sportuoju, sportuoju, o pilvas vis tiek nekrenta. Labai erzino. Pradėjau nešioti kelnes aukštesniu liemeniu, kad galėčiau paslėpti“, – KK2 laidoje šį trečiadienio vakarą, 19.30 val., per LNK pasakos Goda Petrauskienė.

Goda taip nekentė savo pilvo, kad pradėjo slapstytis nuo vyro Evaldo. „Jis mano to tikrojo pilvo nelabai turbūt yra matęs. Aš jį stengdavausi paslėpt, kaip nors užsikelti šortus ar kelnes. Man nejauku būdavo. Žinau, kad jis mylėtų mane ir su storu pilvu, ir nutukusią, spuoguotą, bet aš pati nejaukiai jaučiuosi“, – sako moteris.

Goda pasiryžo operacijai. Plastikos chirurgas nusiurbė riebalus nuo Godos pilvo ir transplantavo juos į sėdmenis! „Pasiurbė šonus ir panaudojo į kitas vietas. Ant sėdmenų buvo plokštuma“, – transformacijomis džiaugsis G. Petrauskienė.

Kol kas Godai labai sunku judėti. Skauda ir šonus, ir pilvą, ir sėdmenis. Todėl vyras Evaldas savo žmoną nešioja į lovą. „Sunkiausia yra gultis, atrodo, kiekvienas žingsnis tiek jėgų reikalauja. Galiu gulėt tik ant nugaros. Ir taip dar dvi savaites“, – sako Goda.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Neaisku kokio dydzio pilvas buvo,kita eina is proto del puses kg.nori buti liekna,kaip lentele.

Nu nereikia čia reklamuotis

Nu nereikia čia reklamuotis portretas
VISOS MOTERYS GIMDO O ČIA KAŽKOKIA PONIA SPORTININKĖ KOMPLEKSUOJA MAŽIAU ESK TADA LAŠINIAI NEAUKS
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių