Quantcast

Po kasant sniegą patirtos nelaimės aktorius J. Renneris – kritinės būklės

Kino žvaigždė Jeremy Renneris (Džeremis Reneris), žinomas dėl Sakalo akies vaidmens keliuose „Marvel“ filmuose, po nelaimingo atsitikimo yra kritinės, bet stabilios būklės, sekmadienį Jungtinių Valstijų žiniasklaidai pranešė jo atstovas.

J. Renneris, kasdamas sniegą, patyrė sunkių sužalojimų, jo atstovas sakė „The Hollywood Reporter“ ir „Deadline“.

„Galime patvirtinti, kad Jeremy yra kritinės, bet stabilios būklės dėl sužalojimų, patirtų po nelaimingo atsitikimo, susijusio su oro sąlygomis, kai anksčiau šiandien kasė sniegą“, – leidiniui teigė J. Rennerio atstovas, nenurodydamas, kur įvyko nelaimingas atsitikimas.

„Su juo yra jo šeima ir jam teikiama puiki priežiūra“, – pridūrė neįvardytas atstovas.

51 metų J. Renneris buvo nominuotas dviem „Oskarams“ už vaidmenis filmuose „Išminuotojų būrys“ (The Hurt Locker) ir „Miestas“ (The Town).

Keliuose „Marvel“ filmuose ir neseniai pasirodžiusiame miniseriale jis taip pat vaidino Klintą Bartoną, dar žinomą kaip superherojų Sakalo akis.

Pasak „The Hollywood Reporter“, J. Renneris turi nekilnojamojo turto netoli Rouz Ski Tahou kalno, netoli Reno, Nevados valstijoje, kuris nukentėjo nuo žiemos audrų.

Neseniai socialiniuose tinkluose jis rašė apie blogas oro sąlygas šalia Tahou ežero, kuris ribojasi su Kalifornijos ir Nevados valstijomis ir yra visame pasaulyje žinoma slidinėjimo vieta.

Gruodžio 13 dieną J. Renneris tviteryje paskelbė sniego užpustyto automobilio nuotrauką su prierašu „Tahou ežero snygis – ne juokas“.

„Twitter“ nuotr. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių