Quantcast

Po „Eurovizijos“ pusfinalio Monika Liu neslėpė emocijų: paaiškėjo, kurioje finalo dalyje pasirodys

  • Teksto dydis:

Antradienį įvyko pirmasis „Eurovizijos“ pusfinalis, kuriame dešimt šalių gavo teisę pasirodyti finale. Tarp jų – ir Lietuva. Paskelbta, kurioje finalo dalyje šeštadienį pasirodys mūsų šaliai atstovaujanti atlikėja Monika Liu.

„Monika Liu – viena populiariausių ir labiausiai gerbiamų Lietuvos dainininkių. Baigus Klaipėdos universitetą, kuriame studijavo džiazą, Monika Liu ėmė studijuoti Masačiusetse, vėliau persikėlė į Londoną, po kurio laiko grįžo į Vilnių. Debiutavusi 2015 metais, Monika Liu išleido tris albumus ir daugybę singlų. Kaip teigė pati dainininkė, ji jau seniai svarstė dalyvauti „Eurovizijoje“, ir šis laikas galiausiai išaušo“, – taip Lietuvos atlikėja buvo pristatoma „Eurovizijos“ pusfinalyje.

Monikos Liu „Sentimentai“ nepaliko abejingų. „Eurovizijos“ vakaro pabaigoje, susumavus visus balsus, paaiškėjo, kad Lietuvai atstovaujanti dainininkė pateko tarp dešimties, šeštadienį pasirodysiančių finale. Kartu su ja į finalą pateko ir Šveicarijos, Armėnijos, Islandijos, Portugalijos, Norvegijos, Ukrainos, Graikijos, Moldovos, Nyderlandų atstovai.

 

 

Tą pačią naktį vyko ir spaudos konferencija, kurioje buvo kalbinami į finalą patekę dalyviai. Atskleista, ir kurioje finalo dalyje pasirodys Monika Liu – antroje.

Konferencijoje atlikėja neslėpė emocijų.

Daugybė žmonių man sakė nevykti į Euroviziją su lietuviška daina, tikino, kad niekas jos nesupras.

„Dainuoti lietuviškai „Eurovizijoje“ man reiškia viską. Tai labai svarbu ir lietuviams. Noriu, kad jie didžiuotųsi savo kalba. Daugybė žmonių man sakė nevykti į Euroviziją su lietuviška daina, tikino, kad niekas jos nesupras. Tačiau aš buvau užtikrinta. Savo kalba labai didžiuojuosi, ir kiekvienas lietuvis turėtų ja didžiuotis. Lietuvių kalba nėra populiari, tad aš esu čia, kad parodyčiau, kokia ji šauni“, – pasakojo Monika Liu.

Ji sakė esanti laiminga dėl kitų, kartu su ja patekusių į finalą.

„Labai džiaugiuosi, kad patekau į finalą. Tik noriu priminti labai svarbų dalyką: Ukrainoje vyksta karas. Nepamirškime to, aukokime – labai prašau, jiems mūsų reikia“, – kalbėjo Lietuvai šiemet atstovaujanti atlikėja.

„Eurovizijos“ finalas vyks gegužės 14 d., šeštadienį. Scenoje varžysis 40-ties šalių atstovai. Finale savo vietą taip pat turi ir Italija, Ispanija, Jungtinė Karalystė, Prancūzija bei Vokietija.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

LAPE SIAURINE

LAPE SIAURINE portretas
graziai,gerai ar blogai jinai dainuoja,vistiek laimes,nes cia politika

Rafinuota ir stulbinamai nuosirdi

Rafinuota ir stulbinamai nuosirdi portretas
Pamacius visus 17 dainu - neliko abejoniu, kad Monika Liu pasirode geriausiai. Idomi daina, kuria puikiai atlieka stulbinamai grazi, maloni, nuosirdi, rafinuota, stilinga, kvepianti isskirtiniu didingumu asmenybe. Visiems atlikejams turejo atvipti zandikaulis, pamacius tokia tobula asmenybe, is kito Pasaulio, kuriame nera jokio agresyvumo, atgrasumo ir viesai scenoje demonstruojamo sokiruojancio sekso (Albanijos atstove). Didziuojuosi tokia Lietuvos atlikeja Monika Liu, kuri dar ir daina atlieka lietuviskai. Sekmes Finale, brangi Monika.

Akcentuojama, kad tai ne politinis renginys

Akcentuojama, kad tai ne politinis renginys portretas
Patiko Monikos pasirodymas, tik nesupratau, kodėl ji su savo vėliavėle rodė, kad atstovauja Ukrainai?
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių