Quantcast

Pirmą kartą „Lietuvos balso“ istorijoje dėl nugalėtojo titulo kausis reperis

  • Teksto dydis:

Pirmą kartą projekto „Lietuvos balsas“ istorijoje dėl galimybės laimėti 15 tūkstančių eurų, muzikinį kontraktą su „Elitaz Music“ ir šansą tapti didžiausia muzikos žvaigžde kausis repo muzikos atstovas Deividas.

Iš Kybartų kilęs Deividas profesionalaus muziko karjeros niekuomet nebandė siekti. Jo tikslas, kaip sako pats dalyvis, visuomet buvo uždirbti gerus pinigus ir užsitikrinti finansinį stabilumą. Todėl iki sprendimo dalyvauti projekte jis savo karjerą kūrė visai kitoje srityje.

„Visą gyvenimą buvau motyvuotas pastatyti savo finansinę ateitį. Anglija man atrodė puiki galimybė. Tačiau niekada nebandžiau Lietuvoje siekti savo tikslų, todėl visada jaučiau nusivylimą ir abejonę, kuri mane visą laiką graužė. Buvo didelis žingsnis palikti Anglijoje ketverius metus kurtą gyvenimą. Todėl grįžęs norėjau tiesiog skirti laiko sau ir nusprendžiau, kad geriausia vieta tai padaryti būtų Lietuvos kariuomenė. Ten išmokau, kad jei ir manai, kad turi kažkokius limitus, juos visus galima sulaužyti“, – apie savęs ieškojimus pasakoja Deividas. 

Devynis mėnesius kariuomenėje atitarnavęs projekto dalyvis nusprendė savo gyvenimą sukurti iš naujo. Palikęs gimtuosius Kybartus, persikraustė į Vilnių, įsidarbino verslo konsultantu, tačiau viduje jautė, kad to vis tiek maža, o mintis, jog jo talentą turėtų išgirsti ir daugiau žmonių, jo niekaip neapleido.

„Muzika mano gyvenime buvo visą laiką. Visada klausydavau repo, kai kurios dainos man labai įstrigdavo ir aš jų klausydavau labai daug kartų. Tuomet, kai būdavau draugų kompanijoje, ypač vakarėlių metu, man labai norėdavosi padainuoti. Po kelių kartų supratau, kad man tai išeina natūraliai. Kartais net savo emocijas išliedavau kurdamas repo tekstus. O dabar nusprendžiau pažiūrėti, ką apie tai galvoja tikri profesionalai. Man įdomu, ar mano talentas gali būti įvertintas, ar aš kažko galėčiau pasiekti muzikoje ir ar tai galėtų būti mano kelias“, – apie sprendimą dalyvauti projekte pasakoja dalyvis.

Ar jo talentą išgirs ir projekto mokytojai, ar repavimo užteks, kad Deividas galėtų toliau kautis dėl geriausio balso titulo, išgirsti ir pamatyti bus galima jau šį sekmadienį, 19.30 val., per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių