Quantcast

Perrengto Ignalinos rajono mero nepažino net svainis

  • Teksto dydis:

Naujos LRT televizijos laidos „Nepažintas meras“ herojumi šį trečiadienį taps Ignalinos rajono meras Justas Rasikas.

Palikus mero kabinetą jam teks pusdienį praleisti kaip paprastam gyventojui sprendžiant įvairias problemas ir aiškinantis, ar iš tiesų institucijų durys yra atviros visiems.

Akiniai, vešli žilstelėjusi barzda ir kasdienį kostiumą pakeitusi pilka striukė jauną ir energingą Ignalinos rajono merą pavertė neatpažįstamu. Perrengto ir nugrimuoto mero nepažino ir jo svainis. „Kalbant su svainiu buvo sudėtinga nesišypsoti, bet pavyko susivaldyti. Esame pažįstami daugybę metų, bet galų gale svainiui teko prisipažinti, kad manęs visiškai neatpažino“, – po laidos sakys J. Rasikas.

Ignalinos gyventojai LRT žurnalistui Edvardui Kubiliui įvardijo ne vieną jiems galvos skausmą keliančią problemą. Nuo netvarkingo autobusų stoties tualeto ar jos apylinkėse besirenkančių mėgėjų išgerti iki dviračių tako iš Ignalinos į Palūšę būklės ar trūkstamos perėjos Laisvės gatvėje.

Kaip neatpažįstamai perrengtam Ignalinos rajono merui J. Rasikui sekėsi bendrauti su Ignalinos gyventojais, belstis į merui pavaldžių institucijų duris ir kokias dvi aktualias problemas jis ims spręsti, bus galima pamatyti trečiadienį 21.30 val. per LRT televiziją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Super

Super portretas
Labai patinka, o ir naudinga laida, be to prie jumoro, super,laukiame daugiau .

Anonimas

Anonimas portretas
kam sukurta tokia LRT laida nereikia merams persirengti ar kitaip save grimuoti tegul tuo užsiima komikai ir neatima iš jų duonos kiekvieno miesto ir miestelio meras pats turi pervažiuoiti per miestą sužinoti jo bėdas kur yra nesutvarkyta išsiaiškinti ir dirbti, dirbti juodai.Man tokios laidos nepatiko, o LRT žurnalistiniai tyrimai tai pataikymas į dešimtuką.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių