Quantcast

Penkias operacijas patyrusi jauna moteris: mane policininkas paliko numirti

  • Teksto dydis:

„Policijos pareigūno, kuris turi saugoti, ginti, padėti, buvau ciniškai palikta numirti“, – taip savo pasakojimą pradeda šeimos draudimo ekspertė, 26-erių Indrė Saldytė.

Prieš dvejus metus į kraupią avariją patekusi Indrė, patyrusi net penkias kojų operacijas, subjaurota randų, šiandien kovoja, kad į jos automobilį įsirėžęs, pagalbos neiškvietęs, dokumentus klastojęs, kitą kaltininką vietoj savęs suradęs policijos pareigūnas atsakytų už padarytą nusikaltimą.

Ketvirtadienio vakarą, 20 val., LNK pokalbių laidoje „Valanda su Rūta“ dalyvausiančios Indrės netenkina teismo iš kaltininko priteisti 5 tūkstančiai eurų ir jam skirta vienų metų lygtinio paleidimo bausmė. 15 tūkstančių eurų teisybės paieškoms jau išleidusi Indrė teigs, kad jei Aukščiausiasis Teismas jos bylos nepriims, kreipsis į Strasbūrą ir paduos Lietuvos valstybę į teismą.

„Ar gali taip būti, kad žmogus, kuris turi ginti, padėti ir ieškoti tiesos, žmogus su uniforma, davęs priesaiką, pats tampa nusikaltėliu?” – klaus laidos vedėja Rūta Mikelkevičiūtė.

Laidoje dalyvaus prieš penkerius metus dukters avarijoje netekęs Vaidas Jankauskas. Šiandien vyras teisme kovoja už tai, kad automobilį tuomet vairavusi jo žmona, iš aukos tapusi kaltinamąja, nebūtų nubausta, o avariją sukėlęs pasiturinčių verslininkų sūnus sulauktų pelnytos bausmės. Į avarijos vietą tuomet atvykęs, dabar jau buvęs pareigūnas Arūnas Puodys laidoje pasakos apie jam darytą spaudimą pakeisti parodymus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kovokit!

Kovokit! portretas
Tik, svogeriu krašte gana sunku tai padaryti. Ne jus pirmi ir tikrai nepaskutiniai.Stiprybes!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių