Quantcast

Paul de Miko – dažnas svečias Kaune: tenka lankytis policijos komisariate

  • Teksto dydis:

Puikiai iš socialinių tinklų pažįstamas nuomonės formuotojas Paulius Mikolaitis, geriau žinomas kaip Paul de Miko, jau ne vienerius metus džiugina lietuvius savo originaliais vaizdo įrašais, kuriuos netrukus pamėgsta ir kiti tokį pat subtilų humoro jausmą turintys žiūrovai. Tačiau Paulius neslepia – savo vaizdo įrašuose jis nevengia aštrumo, o neretai tai išprovokuoja ir grįžtamąją reakciją.

TV3 laidoje „Gero vakaro šou“, rodomoje trečiadieniais, 19.30 val., Paulius pasakos, kad daugiausiai jo „YouTube“ kuriamą turinį žiūri 16-17 metų jaunimas, tačiau kartais pasitaiko ir tokių atvejų, kai tarp savo žiūrovų jis randa ir mažamečių… „Visiškai neiškrentu iš konteksto – mano vaizdo įrašus galima rodyti ir dvejų metų žmogui, bet žinau, kad juos žiūri ir 60 ar 70 metų žmonės“, – su šypsena sakys jis.

Tiesa, kad sukurtų savo šmaikščius ir visuomet tarsi į 10-tuką pataikančius vaizdo įrašus, Paulius turi peržiūrėti galybę vaizdo medžiagos. „Tam skiriu tikrai labai daug laiko, todėl esu gana didelis tinginys, kas liečia mano turinio dažnumą. Bet galiu patikinti, kad visą tą laiką, kol nėra kažkokio turinio vieneto, man tenka peržiūrėti labai daug vaizdo įrašų, kuriuos internete pastebiu pats arba man juos atsiunčia mieli mano sekėjai“, – savo darbo subtilybes atskleis jis.

Jis siūlė 500 eurų už tai, kad kažkas prie manęs prieitų ir mane arba mano draugę nupurkštų dujomis.

Neretai Paul de Miko vaizdo įrašai yra kandūs, todėl neverta stebėtis, kad kartais jam tenka sulaukti ir ne visai malonios reakcijos.

„Esu įsivėlęs į vieną situaciją, dėl kurios iki šiol pakankamai dažnai lankausi Kaune, pirmajame policijos komisariate. Visų pirma dėl to, kad myliu Kauną ir kauniečius, bet taip pat ir dėl vieno vyriškio. Jis gyveno Kulautuvoje, o dabar trumpam laikui yra iškraustytas į Pravieniškes. Jis siūlė 500 eurų už tai, kad kažkas prie manęs prieitų ir mane arba mano draugę nupurkštų dujomis“, – neįtikėtiną istoriją pasakos Paulius.

Tiesa, vėliau niekuomet žodžio kišenėje neieškantis vaikinas juoksis, kad toks „dosnus“ šio vyriškio pasiūlymas, matyt, nebegalioja. Juk Pravieniškėse minėtas vyriškis neturi jokios galimybės prieiti prie savo finansų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių