Quantcast

Paskutinis D. Čižausko įrašas – žmonai: „Love you“

  • Teksto dydis:

Sausio 2 d. Lietuvą sukrėtė  netikėta žinia apie tai, kad mirė grupės „2 Donatai“ narys ir įvairių televizijos projektų dalyvis Donatas Čižauskas. Vyrui buvo 33-eji.

Dar vienai netekčiai sudrebinus pramogų pasaulį, žinomų žmonių socialinių tinklų paskyrose liejosi skausmo persmelkti žodžiai, skirti amžinybėn iškeliavusiam bičiuliui. 

Paties D. Čižausko paskutinis įrašas feisbuke skirtas žmonai, dukros mamai Ievai. Kūčių dieną žinomas vyras ją sveikino su gimtadieniu.

„Su Gimtadieniu. Atsiprašau, kad taip anksti ryte pasveikinau! Love you. Miegalė. Stengiausi pataikyti į laiką, kada gimei“, – rašė  vyras, negailėdamas šiltus jausmus išreiškiančių jaustukų nuotraukoje besišypsančiai moteriai. 

Antradienį pranešta, kur ir kada su žinomu vyru bus galima atsisveikinti.

Kaip feisbuke pranešė atlikėjas Karolis Akulavičius, atsisveikinimas vyks gedulo namuose „Žemaitijos gralis“ sausio 5 dieną nuo 12 val.

Sausio 6 dieną 13 val. velionis bus išlydimas į Plungės Šv. Jono Krikštytojo bažnyčią, o Šv. Mišios bus aukojamos nuo 13.30 val.

Urna bus laidojama Plungės Jovaišiškės kaimo kapinėse.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gh

Gh portretas
Gaila labai bet sveiko proto žmogus to nedarytu užuojauta šeimai

Nijolė

Nijolė portretas
Matyt labai buvo išvargintas šito šau pasaulio,tiesiog žmogų pagavo depresija ir labai jautri asmenybė,buvo tikras užsigimęs menininkas, man atrodo tokio talento Lietuvoja neturėjom koks jis buvo.Labai gaila bet jau dabar nepriversi,ilsėkisDonatai ramybėja ,užuojauta tavo šeimai.

Depresija

Depresija portretas
Gal kaikas i sona ejo,gal su smegenim kas nors ne taip,gal gyvent nenorejo del ko tai,gal ne pagal galimybes gyveno,gal kas nors to linkejo,o gal silpnas buvo vidumi ..... ?
VISI KOMENTARAI 55

Galerijos

Daugiau straipsnių