Quantcast

Pasaulio bokso čempionato prizininkas pirštines keičia į mikrofoną

Pasaulio bokso čempionato bronzos medalio laimėtojas Daugirdas Šemiotas vis dažniau kopia į sceną. Šį kartą karjerą baigęs sportininkas koncertavo „Miesto sode“ restorane.

Ne, 32 metų kaunietis ant vinies bokso pirštinių nepakabino ir sportuos, kiek leis sveikata. Tačiau savo sporto klubą buvusiame fabrike įrengęs D.Šemiotas nori ne tik tapti geriausiu Lietuvos bokso treneriu, bet ir išmokti dainuoti.

Todėl po debiuto vienoje pramoginėje televizijos laidoje, kur sunkiai tramdydamas jaudulį žemu balsu dainavo angliškai ir sulaukė daug nustebusių draugų skambučių ir žinučių, D.Šemiotas retkarčiais 300 gramų svorio pirštines iškeičia į 200 gramų svorio mikrofoną.

Anksčiau šventėse, vakarėliuose ar per atostogas užsienyje karaokės klubuose dainavęs D.Šemiotas sulaukdavo kolegų ir žmonos Kristinos komplimentų bei raginimų dainuoti.

"Norėjau įrodyti, kad kiekvienas žmogus gali save pakeisti, yra įvairialypis, gali pasirinkti savo gyvenimo kelią. Nenoriu, kad žmonės galvotų: visi boksininkai, kovinių sporto šakų sportininkai – kvailiai, kuriems rūpi tik galvą talžyti... Ir nėra jie banditai", – yra sakęs Daugirdas.

Beje, „Miesto sode“ dainavo ne tik Daugirdas, bet kelias dainas atliko ir jo sesuo – jogos instruktorė Kamilė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių