Quantcast

„Panoramoje“ – nauja sporto apžvalgininkė D. Šeduikytė

  • Teksto dydis:

Prie LRT televizijos sporto apžvalgininkų komandos jungiasi reporterė Dovilė Šeduikytė.

Šį vakarą, 20.30 val., ji debiutuoja naujienų laidoje „Panorama“. LRT televizijos naujienų tarnyboje Dovilė dirba nuo spalio mėnesio pabaigos ir žiūrovams jau parengė dešimtis reportažų.

„Labai vertinu man parodytą pasitikėjimą ir naują vaidmenį. Sporto žiniasklaidoje dirbu jau septynerius metus, bet gyvai pristatyti naujienas žiūrovams bus naujas iššūkis ir malonumas. Šiandien Europos plaukimo čempionate Glazge startuoja Danas Rapšys, todėl tikiuosi, kad naujienos bus pergalingos“, – sako D. Šeduikytė.

28-erių D. Šeduikytė baigė žurnalistikos studijas Vilniaus universitete, tobulinosi Danijos žurnalistikos mokykloje. Dovilė ne vienerius metus rengė reportažus iš įvairių pasaulio ir Europos čempionatų.

2017 metais Lietuvos sporto žurnalistų sąjunga apdovanojo D. Šeduikytę kaip geriausią jaunąją žurnalistę. Ji dalyvavo Tarptautinės sporto žurnalistų asociacijos (AIPS) programoje, kuri buvo surengta Specialiųjų olimpinių žaidynių metu Austrijoje.

„Sportą pamilau labai seniai. Europos ir pasaulio futbolo čempionatų bei olimpinių žaidynių stebėjimas augant buvo mano mėgstamiausia tradicija. Ir šiandien neišblėsta emocijos, kurias man sukelia sportas. Gyvai stebėdama lietuvių triumfą tarptautinėje arenoje dažniausiai nesulaikau ašarų. Visada stengiuosi šias stiprias emocijas perduoti ir žiūrovams. Džiaugiuosi, kad Nacionalinis transliuotojas suteikia galimybę apžvelgti ne tik pačias populiariausias sporto šakas, bet ir mažiau populiarius, bet žymias pergales skinančius mūsų herojus“, – pasakoja naujoji „Panoramos“ sporto apžvalgininkė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių