Quantcast

Palaikyti Lietuvos atstovo „Eurovizijoje“ atvyko ir I. Krupavičius

  • Teksto dydis:

„Visada norėjau pamatyti „Euroviziją“ iš vidaus ir štai – aš čia“, – džiaugiasi Ignas Krupavičius penktadienio popietę nusileidęs Stokholme.

Čia žinomas žurnalistas, o dabar ir Krašto apsaugos savanoris atvyko palaikyti Lietuvos atstovo Donato Montvydo ir gyvai stebėti didžiausią muzikinį konkursą pasaulyje. Pašnekovo teigimu, bilietus į konkursą jis nusipirko kitą dieną po to, kai nacionalinę atranką laimėjo D. Montvydas, nors pamatyti konkursą norėjo seniai.

„Paradoksalu, bet dabar turiu daugiau laiko, nes tarnauju Tėvynei. Neprisiruošdavau, nors turėjau daug laiko. Dabar laisvo laiko beveik neturiu, bet jį išnaudoju. Pradėjau jį vertinti ir tinkamiau išnaudoti“, – tikina žurnalistas.

Konkursu žurnalistas pasakoja besidomintis jau seniai, mat ir laidoje „Labas rytas, Lietuva“ teko ne kartą kalbėti apie „Euroviziją“ ar kalbinti jos dalyvius. I. Krupavičiaus teigimu, nemažai įtakos apsisprendimui atvykti į „Euroviziją“ turėjo ir šių metų nugalėtojas.

„Donatas – daugiau nei dainininkas. Jis – artistas, menininkas. Tokių Lietuvoje praktiškai nėra. Žinojau, kad jis nugalės. Žinoma, Donatas man buvo atrankos favoritas, nors gilų įspūdį savo nuoširdumu ir paprastumu paliko ir Ieva Zasimauskaitė“, – sakė I. Krupavičius.

Paklaustas apie didžiojo konkurso favoritus, pašnekovas jų įvardinti negalėjo, mat, jo teigimu, šio renginio esmė – ne favoritai.

„Esmė yra renginio koncepte. Tai – katilas, kuriame verda daug tautų. Visos jos eina išvien, kad pasirodytų,  palaikytų viena kita. Tai ir kova, bet kartu tai – vienybė prieš karą ir grėsmę“, – kalbėjo I. Krupavičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių