Quantcast

P. Aršauskui – vėl kaltinimai smurtu: nuskriaudė savo mylimąją?

  • Teksto dydis:

Kriptomilijonieriumi vadintas Paulius Aršauskas galimai ir vėl nuskriaudė moterį.

Viešojoje erdvėje plinta vaizdai, kuriuose užfiksuota sumušta jo mylimoji, įvaizdžio formuotoja Andrė Marija Jonaitytė. Ji dėl sumušimų kaltina P. Aršauską.

Savaitgalį P. Aršauskas vaizdo įrašuose plūdo šią moterį ir įkėlęs jos nuotrauką, klausė: „Laisvo elgesio mergina ar ne?“.

Vėliau šią informaciją vyras ištrynė. A. M. Jonaitytė savo ruožtu pasidalijo vaizdais, kuriuose matosi sumušimų žymės ant kaktos ir rankų. „Tu atsakysi už savo veiksmus“, – įraše rašė ji ir pažymėjo P. Aršauską. 

„Galvoje šiek tiek sumušimų, taip pat ant kojos, rankos. Kaip ir visada, lygioje vietoje įvyko konfliktas dėl jo kažkokių... nežinau. Atrodo, kad jis bando konkuruoti dėl kažkokių savo vidinių konfliktų“, – portalui delfi.lt pasakojo moteris.

A. M. Jonaitytė teigė, kad dabar ji jaučiasi saugi, tačiau peržengtos visos ribos. Moteris teigė, kad į policiją kol kas nesikreipė.

„Matote, kartais atrodo, kad viskas susitvarkys, viskas bus gerai. Kol kas dar nesikreipiau. Reikia įvertinti situaciją, kad mudu buvome neblaivūs. Jeigu žmonės pykstasi – ir vienas, ir kitas būna šiek tiek kaltas. Tačiau iš vyro pusės taip pasielgti... Labai nesmagu“, – kalbėjo ji.

Su P. Aršausku susisiekti nepavyko.

Anksčiau P. Aršauskas sulaukė kaltinimų dėl smurto iš buvusios žmonos.


Šiame straipsnyje: Paulius AršauskasAndrė Marija Jonaitytėsmurtaspagalba moterimssmurtas prieš moteris

NAUJAUSI KOMENTARAI

Saulius

Saulius  portretas
Kazi kas apgins vyrus kuriuos terorizuoja bobos per pms ar mėnesines. Daveda vyra iki psichozės, o poto skundžiasi kad I ausi gavo

Anonimas

Anonimas portretas
Bitkoinais uzgydys

Anonimas

Anonimas portretas
taip ir reikia toms kaimo keksytems
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių