Quantcast

O. Kunsunga po dainos debiuto seriale: telefonas tiesiog sprogo nuo žinučių

  • Teksto dydis:

Antrajame serialo „Monikai reikia meilės“ sezone vaidinanti aktorė Oneida Kunsunga-Vildžiūnienė nustebusi. Dėmesio, kurio sulaukė vieną vakarą, ji visai nesitikėjo.

„Išėjau po spektaklio ir mano mobilusis telefonas tiesiog sprogo nuo žinučių kiekio, nelabai supratau, kas vyksta. Atsidarau tas žinutes ir visi manęs klausia, ar yra ta daina, ir kur ją rasti?! Iš pradžių nežinojau, apie ką jie kalba, buvau pamiršusi, kad būtent šią savaitę pasirodys mano daina seriale“, – įspūdžiais dalinasi O. Kunsunga-Vildžiūnienė

Šiuo metu aktorei pats darbymetis, kurio metu ji stengiasi suderinti ne tik projektus televizijoje ir miuziklų programą, bet ir motinystę kartu su kitomis savo veiklomis. Nors Oneida nepratusi atlikti tokio žanro dainų, kurią atliko seriale, tačiau džiaugiasi turėdama galimybę save išbandyti.

„Pati tokio žanro kūrinių neklausau ir neatlieku, bet aš labai mėgstu iššūkius ir mėgstu bandyti naujus dalykus. O kadangi dainą „Aš noriu jo“ atliko mano personažas Nikolė, tai man buvo labai įdomu ir tikrai net neketinau atsisakyti ją atlikti. Džiugu, kad ji jau po pirmosios perklausos visiems patiko ir neabejoju, kad ji atras savo klausytoją. Toks ir buvo tikslas“, – pasakoja aktorė Oneida.

Naujasis sezonas aktorės personažui atnešė permainų, kuriomis ji labai džiaugiasi. Pasak jos, tai puiki galimybė dar labiau atitolti nuo savo asmenybės ir įkūnyti serialo personažą.

„Dabar turiu galimybę paieškoti naujų spalvų, nutolti nuo savęs. Mano įkūnijamam personažui Nikolei nuo šlovės susisuka galva. Ji pajuto, ką reiškia kai tavęs nori geriausi muzikos prodiuseriai, kai tu pradedi uždirbti daug pinigų ir t.t. Pažiūrėsime, ar jai pavyks susiprotėti. Tačiau tai tik dar vienas iššūkis man, kurio aš ėmiausi su džiaugsmu“, – atvirauja Oneida.

Serialas „Monikai reikia meilės“ kartu su naujai prisijungusiais aktoriais – Giedriumi Savicku, Almantu Šinkūnu, Brigita Arsobaite ir Indre Pivoraite – rodomas kiekvieną pirmadienį-ketvirtadienį 21 val. per LNK televiziją



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių