Quantcast

Netyla kalbos apie pergalę „Eurovizijoje“: balsavimų ir lažybų lyderiai – „The Roop“

  • Teksto dydis:

Šiemet „Eurovizijoje“ Lietuvai atstovausianti grupė „The Roop“ su daina „On Fire“ sulaukia vis daugiau palankių vertinimų užsienyje. Pirmąją vietą grupei prognozuoja ne tik lažybininkai, bet ir įvairių apklausų dalyviai.

Vienoje lažybų svetainėje paskelbtoje lažybininkų prognozių lentelėje matyti, kad „The Roop“ užkopė į pirmąją vietą ir tapo lyderiais.

Iki šiol mūsų šalies atstovai „The Roop“ buvo dešimtuke, tačiau jau kuris laikas neužleidžia lyderių pozicijos.

Antroje vietoje rikiuojasi Italija, trečioje – Rumunija, ketvirtoje – Švedijoje, o penketuką užbaigia Bulgarija. Minėtos šalys lažybininkų prognozėse nuolat keičiasi pozicijomis.

Mūsų kaimynai estai kol kas užima 22 vietą, latviams sekasi kiek prasčiau – jie užima 40 vietą iš 41.

eurovisionworld.com nuotr.

Tačiau „The Roop“ pirmauja ne tik minėtoje lažybininkų prognozių lentelėje. Portalas wiwibloggs.com kasmet skelbia aktualiausias naujienas, susijusias su „Eurovizija“. Šįkart minėtame portale surengta apklausa, kurioje žmonės gali atiduoti savo balsą už labiausiai patikusį jau išrinktą kiekvienos šalies atstovą.

Apklausoje lyderių poziciją užima „The Roop“. Už mūsų šalies atstovus jau balsavo 2206 žmonės. Antroje vietoje rikiuojasi Albanijos atstovai (1886 balsai), trečioje – Norvegija (1089 balsai), ketvirtoje – Ukraina (1022 balsai), o penketuką užbaigia Italija (731 balsas).

wiwibloggs.com nuotr.

Skaičiai stebina ir „Youtube“ platformoje – čia Lietuvos atstovų daina „On fire“ perklausyta daugiau nei 1,7 mln. kartų.

„Eurovizija“ šiemet vyks Roterdame, Nyderlanduose. Lietuva pasirodys pirmame pusfinalyje, gegužės 12 dieną.

Pernai Lietuvai atstovavęs Jurijus Veklenko pasirodė antrame „Eurovizijos“ pusfinalyje ir į finalą nepateko. „Eurovizijos“ dainų konkursas rengiamas kasmet nuo 1956 metų. Lietuva jame debiutavo 1994 metais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

AS

AS portretas
PRIE KO ČIA LT. TAI YRA TARPTAUTINIAI TYRIMAI IR JŲ NUOMONĖS, APKLAUSOS IR T. T. AIŠKU NEREALU LT LAIMĖTI. JEI BŪTŲ ISRINKE PILVELIENE, TADA GAL IR BŪTŲ PENKETUKAS. VA TAIP....

jo

jo portretas
Juokingiausia, kad konkursas gali neįvykti dėl koronaviruso...

Ė

Ė portretas
Moliai nesvaikit,kaip visad save išaukština,o vėliau šūdina pusė iviršu!
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių