Quantcast

„Nematoma Lietuvos istorija“: sunku patikėti, bet situacijos seriale tikros

Pirmadienį LRT eteryje startuoja serialas „Nematoma Lietuvos istorija“, kuriame bus pasakojama apie tai, kaip kriminalistai išaiškino „tulpinių“ gaujos Lietuvoje padarytus nusikaltimus. 

Anot projekto prodiuserio Edmundo Jakilaičio, visos seriale parodytos situacijos yra tikros, nors šiais laikais gali būti ir sunku tuo patikėti.

Kaip teigia projekto idėją iškėlęs Organizuoto nusikalstamumo tyrimo tarnybos įkūrėjas Alvydas Sadeckas, serialas yra ne apie nusikaltėlius, o apie kriminalistus, apie tai, kaip jie sumaniais sprendimais sugebėdavo tuos nusikaltimus išaiškinti.

Jam antrino E. Jakiltaitis, kuris teigė, kad kriminalistai praktiškai aplenkė laiką.

„Nors nusikaltėliai keitė mobiliojo ryšio korteles, tačiau pareigūnai galėjo susekti nusikaltėlius pagal jų turimus telefonus, ko šie nežinojo. Taip tyrėjai galėjo nustatyti, kas keliavo kartu su Gedeminu Kiesumi, ir taip pradėti bylą dėl jo pagrobimo“, – teigia serialo prodiuseris, taip pat pridėjęs, kad tyrėjai dirbo ištisomis naktimis.

„Nematoma Lietuvos istorija“ – nuo rugsėjo 5 d. pirmadieniais 21.30 val. per LRT televiziją.

Daugiau apie projektą  – įraše.



NAUJAUSI KOMENTARAI

banditai

banditai portretas
,,ant bangos,,

Hm

Hm portretas
Nesuprantu, kodėl tokie pikti komentarai. Akivaizdu, kad nesupratote serialo idėjos. Man pirma serija labai patiko, čia ne koks veiksmiakas apie tulpinius, o istorija, kaip tais laikais dirbo policija ir kitos teisėsaugos struktūros, su kokiais sunkumais susidūrė ir kaip juos išsprendė. Sakyčiau, serialas kaip tik kelia teigiamas emocijas, nes parodo, kaip žmonės dirbo negailėdami savęs ir neskaičiuodami darbo laiko. P.S. Toks įspūdis apie serialą susidarė po pirmos serijos. Būtinai žiūrėsiu ir kitas.

CHM..

CHM.. portretas
rodys ,kad jaunimas mokintusi kaip nepapulti.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių