Quantcast

Neapsikentęs komentatorių šmeižto Selas skelbia karą: mano atsakas bus maksimalus

  • Teksto dydis:

Žinomas atlikėjas Egidijus Dragūnas-Selas nebesiruošia kęsti šmeižto ar žeminimo virtualioje erdvėje. Apie tai jis pranešė trečiadienį socialiniuose tinkluose, įkeldamas filmuotą medžiagą. 

„Vakar dėjau postą ir pasipylė vieno žmogaus komentarai. Parašė: „narkomanas“. Šiandien jis man parašė tarsi nujausdamas bėdą, nes aš jau paskambinau advokatui. Dedu visus pinigus, kad tai būtų sustabdyta, kad už tai būtų nubausta. Žmogus kaip jausdamas, kad bėdelė, man parašė atsiprašymą, bet aš nepaliksiu to ramybėje. Jis bus nubaustas pirmas. Nes aš noriu, kad jis pasijaustų taip, kaip jaučiuosi kiekvieną kartą aš. Taip, kad, mielas žmogau, ir visi kiti, kurie tik sumąstys apie mane kažką rašyti neteisingo, nesąžiningo, mane šmeižti: laukit – mano atsakas bus. Ir jis bus maksimalus“, – vaizdo įraše kalbėjo  E. Dragūnas. 

Selas pasidalino ir jo kantrybės taurę perpildžiusio įžūlaus komentatoriaus įrašais. Viename jų rašoma: „tas asilėlis vėl baltomis šnervėmis bando tiesos ieškoti, nes gavo leidimą Klaipėdoje koncertuoti...“, kitame (nesunku suprasti, kad ir  vėl adresuotame Selui) buvo rašoma: „Tegul jis valo, ką nori. Lai šnerves išsivalo pirma. (...) tokiu populiariu tarčioku tikrai nenorėčiau būti“.

E. Dragūno instragramo nuotr.

Egidijus Dragūnas pasidalino ir jį įžeidinėjusio asmens atsiprašymo žinute: „Sorry dėl neigiamų ir beprasmių komentarų, nepasikartos.“

E. Dragūno instragramo nuotr.

Primename, kad kai Klaipėdos savivaldybė nedavė leidimo šią vasarą rengti koncerto uostamiestyje, jo advokatai šį sprendimą apskundė Lietuvos administracinių ginčų komisijai. Ginčų komisijos sprendimas E. Dragūnui  buvo palankus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Simona Dragūniene

Simona Dragūniene  portretas
Paskaičius komentarų ir juokinga ir verkti norisi,kad Egis populiarus jau visi seniai žino, šaunuolis,pastovėti už save reikia .O kad jam sekasi čia jau pavydus žvilgsniai .Visada palaikau ir palaikysiu Egi.

Egis lopas

Egis lopas portretas
Jaučiasi kad miltai nebepadeda tam nukrošusiam narkomanų. Kuri boba paliko nes pimpis neveikė!!!

pyrst

pyrst portretas
Bl.kuom užkliūva tas sel'as? Nepatinka,nesiklausykit.beje,megstagalviai konservai turi stabuką minedą,kuris sudrebins klaipėdą.
VISI KOMENTARAI 150

Galerijos

Daugiau straipsnių