Quantcast

Naujos lietuviškos komedijos anonse A. Storpirštis žada nusirengti nuogai

  • Teksto dydis:

Šį rugsėjį aktoriaus Arūno Storpirščio laukia net dvi ypatingos progos: 65-asis gimtadienis ir naujos lietuviškos romantinės nuotykių komedijos „Dėdė, Rokas ir Nida“ premjera. Šis filmas aktoriui ypatingas dėl to, kad tai jo pirmasis pagrindinis vaidmuo lietuviškame kine nepriklausomoje Lietuvoje.

Vyresnės kartos žiūrovai puikiai prisimena A. Storpirščio vaidmenis filmuose „Kur iškeliauja pasakos“, „Veik pagal aplinkybes“, „Sudužusių laivų sala“. Netrukus aktorių ir vėl išvysime didžiajame ekrane – „Dėdė, Rokas ir Nida“ Lietuvos kino teatruose bus pradėtas rodyti dar nespėjus išblėsti vasaros įspūdžiams – rugsėjo 25-ąją.

Filmas žiūrovus nukels į nuostabią, šiltą ir šviesią vasarą Nidoje. Šiame nepaprasto grožio Lietuvos miestelyje gyvena Gintaras (vaidina A. Storpirštis). Ne taip seniai jis buvo vienas geriausių buriuotojų Baltijos šalyse, bet po nelaimingo atsitikimo atsiribojo ne tik nuo jūros ir buriavimo, bet ir nuo paties savęs. Tačiau nusistovėjęs ir ramus Gintaro gyvenimas netrunka apsiversti aukštyn kojom. Gintaro brolis paprašo vasarai priimti sūnėną Roką (akordeonistas Martynas Levickis) – tėvas tikisi, kad atostogos Nidoje pas seniai matytą dėdę sugrąžins maištaujantį jaunuolį į doros kelią. Dar keliaudamas į Nidą Rokas sutinka savo gyvenimo meilę, o atvykęs pamilsta dar kartą – jachtas. Dabar didžiausia jo svajonė – dalyvauti regatoje.

Pirmąjį romantinės nuotykių komedijos „Dėdė, Rokas ir Nida“ anonsą žiūrėkite čia:

 

Viename gražiausių Lietuvos kampelių praėjusią vasarą nufilmuota juosta pirmiausia simboliškai ir buvo pristatyta jos gyventojams. Praėjusį savaitgalį nidiškiai pirmieji pamatė filmo anonsą ir išgirdo jame pagrindinius vaidmenis sukūrusių aktorių įspūdžius bei prisiminimus iš filmavimo aikštelės. Tądien spektaklyje vaidinęs A. Storpirštis į filmo pristatymą Nidoje atvykti negalėjo. Romantinės nuotykių komedijos premjeros laukiantiems žiūrovams jis atsiuntė šmaikštų vaizdo įrašą bei palinkėjo šypsotis tiek prieš miegą, tiek po jo.

Aktoriaus palinkėjimą žiūrėkite čia: 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių