Quantcast

Naujoje Stano ir D. Zvonkaus dainoje – A. Tapino ir S. Skvernelio konfliktas

  • Teksto dydis:

Muzikos kūrėjai ir atlikėjai Deivydas Zvonkus ir Stanislavas Stavickis-Stano apdainavo žurnalisto ir visuomenės veikėjo Andriaus Tapino ir premjero Sauliaus Skvernelio konfliktą.

Nuotaikingą kūrinį „Skverneli, atsiprašyk“ parašę muzikantai jau ne kartą apdainavo Lietuvos aktualijas. Na, o šįkart kliuvo tiek pačiam A. Tapinui, tiek ir valdantiesiems bei skandalingajam politikui, kuris praėjusiais metais pagarsėjo savo nesantuokinio vaikelio skandale, Petrui Gražuliui.

„Jokiais būdais nesiekiame A. Tapino ar S. Skvernelio įžeisti ar iš jų išsityčioti. Manome, kad geriausias vaistas nuo savimeilės ir arogancijos, kurios abiems dainos herojams akivaizdžiai netrūksta, yra humoras. Tačiau per tą juoką pastebime ir akivaizdžią problemą – Lietuva pasidalinusi į dvi, vis labiau viena nuo kitos tolstančias stovyklas. Todėl nuoširdžiai linkime tiek ministrui pirmininkui, tiek gerbiamam žurnalistui, surasti savyje stiprybės ir vienyti mūsų Lietuvėlę“ – pristatinėdami dainą kalbėjo Stano ir D. Zvonkus.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Lyra

Lyra portretas
Ačiū. Tikri ir puikus vyrai, tėvai, puikus muzikantai, turintis tikrą meninkų sielą, todėl jų ir humoras tikras, tikslus , kur gali klausytis juoktis ir atgaivinti sielą. Mūsų visas Lietuvos ,,elitas,, turėtu pasimokyti iš Zvonkaus ir Stano netik kaip juokauti, tačiau, bet kaip ir gyvenime būti tikrais vyrais. Ačiū. Dievo palaimos Jums.

Širdelė

Širdelė portretas
Jums,Stano ir Zvonkui,! Taikliai čia jūs apibudinot situacija. O komentatoriams-blogiukams noriu pasakyti,kad jūsu žodžiai,kas liečia Stano, negrįžtu bumerangu jums į kakta.

man

man portretas
shitu dvieju durneliu net runkeliais nepasistoja noras pavadinti, uzmirsto kaimo kapelos atskalunai :) hahahahahahaha..... pridurkai..
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių