Quantcast

Naujo muzikinio pokalbių šou vedėja tapusi B. Nicholson: noriu visiems įpūsti geros nuotaikos

  • Teksto dydis:

Vasaros šeštadienius LRT kviečia leisti su nauju muzikiniu pokalbių šou „Mano daina“, kuriame visuomet besišypsanti Beata Nicholson pasirodys kitokiu amplua – ji taps „Mano daina“ vedėja. Studijoje, skambant gyvai muzikai, žiūrovai sužinos, kokia daina ir kaip pakeitė garsių žmonių gyvenimus. Pirmieji gyvenimo dainas ir už jų slypinčias istorijas atskleis laidų vedėjas bei didžėjus Jonas Nainys, aktorė Larisa Kalpokaitė, baleto šokėjas Nerijus Juška, dainininkė Bjelle ir kiti.

Kiekvienoje „Mano daina“ laidoje pasirodys penki žinomi žmonės, kurie bus atsinešę po vieną nepamirštamą, gyvenimą keitusią dainą, tačiau nė vienas dalyvis ir žiūrovai nežinos, kieno tai daina. Smagiai diskutuodami, stebėdami vienas kito ir slėpdami savo reakcijas, garsūs žmonės padarys viską, kad iki laidos pabaigos nebūtų išaiškinta jų paslaptis. Pirmosiose laidose gyvenimo dainas pristatys ir asmeniniais išgyvenimais dalysis baleto šokėjas N. Juška, dainininkė Bjelle, LNOBT vadovas Jonas Sakalauskas, dainininkė Katažina Zvonkuvienė, LRT laidų vedėjas Richardas Jonaitis, aktorė Lina Rastokaitė, LRT laidų vedėja bei autorė Zita Kelmickaitė, aktorius Eimutis Kvoščiauskas, aktorė L. Kalpokaitė, laidų vedėjas bei didžėjus J. Nainys.

„Dainavimas ir muzika, seniai įrodyta, yra mūsų vitaminai, kurie gerina savijautą ir nuotaiką. Dalyvaudama šiame projekte dar kartą save išbandau nauju amplua, taip pat noriu visiems įpūsti geros nuotaikos. Kiekviena daina, kurios klausome, yra ir emocija, kuri lydi mus, ir šilti prisiminimai – į juos leisimės kartu su „Mano daina“, – pasakoja laidos vedėja B. Nicholson.

Laidos svečių atsineštas gyvenimo dainas scenoje atliks Karina Krysko, Martynas Kavaliauskas, Augustė Vedrickaitė ir Tadas Juodsnukis. Muzikinei grupei ir dainininkams atlikus paskutinį kūrinį, žiūrovai išgirs jaudinančias, linksmas ir laidos dalyviams asmeniškai svarbias istorijas, sužinos, kokia daina skambėjo, kai  jie galbūt sutiko gyvenimo meilę, kokia daina primena šiltus vasaros nuotykius, kokios dainos žodžiai guodė sunkią akimirką ar kurios dainos tapo įsimintiniausių kelionių hitais.

„Mano daina“ (originalus pavadinimas angl. „Song of my life“) – suomių sukurtas televizijos formatas, jau tris sezonus transliuojamas per Suomijos nacionalinę televiziją. Neseniai vykusiuose kasmetiniuose Suomijos televizijos apdovanojimuose „Song of my life“ buvo paskelbtas „Metų muzikos šou“.

Naujas muzikinių pokalbių šou „Mano daina“ – nuo birželio 19 d. vyks šeštadieniais 21 val. per LRT televiziją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nacionalinė TVR

Nacionalinė TVR portretas
PRIVALO rodyti profesionalumo pavyzdį. Joje turi dirbti tik išsilavinę, inteligentiški, darbui scenoje, ekranui, mikrofonui puikiai parengti asmenybės ir balsai. Ar laidas veda tik tie, kas jau iš tiesų turi ką pasakyti klausytojams ir žiūrovams? Deja. Ar daug gerai išlavintų balsų iš neužterštų balso stygų girdime? O kultūringos ir taisyklingos kalbos? O laikysena scenoje? Per pastaruosius porą metų kalba nepaprastai suprastėjo. Lietuvių k.pakeitė prasčiokiškai kirčiuojami svetimžodžiai (su liet. galūnėmis) bei tarptaut. žodžiai. ,,Garbės reikalu" tapo į Nacionalinio eterį įkišti vulgarų ž. ar keiksmažodį. Tiesa, tam puikiai talkina LKI ,, mokslininkių" ,,pažangioji banga". Net ir per LRT Klasiką turime garbės jų postringavimus girdėti. Muzikas visomis kūno ląstelėmis turi jausti kiekvieną gaidą, o kalbininkas tariamus garsus, žodžius. Jei girdimas/tariamas vulgarus žodis nesmogia tau skaudžiai per visas tavo ląsteles, esi jokia kalbininkė. Įsitaisytas diplomas nepadės, nerodyk

nunu

nunu portretas
Tai gal geriau tiktų Beatai likti prie puodų.....Juokas siaubingas...tikra kaimietė

jovalas

jovalas portretas
kokia tu gali ipusti gera nuotaika kad tu zvengdavai kaip kumele neisiobeito ti ir mes turesim zvengti eik geriau i pensija
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių