Quantcast

Naujausiame Q. Tarantino filme kartu su L. DiCaprio vaidins ir B. Pittas

  • Teksto dydis:

Panašu, kad devintasis Quentino Tarantino kūrinys kuo toliau, tuo labiau vystys intrigą.

Skelbiama apie pilnėjantį aktorių kolektyvą, o šį sykį prie Leonardo DiCaprio prisijungia ir Bradas Pittas! Ir nors dėl laiko stokos buvo abejojama, ar aktorius spės pasirodyti filmavimo aikštelėje, pagaliau buvo patvirtinta, jog B. Pittas, visgi, laiko juostai tikrai atras.

Devintasis Q. Tarantino filmas pagaliau turi ir oficialų pavadinimą – „Kartą Holivude“ (angl. „Once Upon a Time in Hollywood“), o patys prodiuseriai juokauja, kad ši juosta netiesiogiai užbaigs filmų „Karto laukiniuose vakaruose“ (angl. „Once Upon a Time in the West“) bei „Karto Amerikoje“ (angl. „Once Upon a Time in America“) trilogiją.

Šiuo metu B. Pittas yra dar tik antrasis oficialiai pristatytas aktorius režisieriaus juostoje. Kaip skelbiama, aktorius užims T. Cruise’ui siūlomą Cliffo Bootho vaidmenį: „Istorija vystysis 1969-ųjų Los Andžele, o pagrindinius vaidmenis įkūnys L. DiCaprio bei B. Pittas – Ricką Daltoną ir Cliffą Boothą. Pirmasis – vesternų žvaigždė, o pastarasis pristatys Ricko dublerį. Jie abu susiduria su ta pačia problema – niekaip negali prasimušti į Holivudą ir čia jiems į pagalbą atvyks stulbinanti Sharon Tate“.

Skelbiama, kad jau visai netrukus Q. Tarantino paviešins ir likusius aktorius, kurie prisijungs prie jo naujausios juostos. Devintasis Q. Tarantino filmas kino teatrus pasieks 2019 m. rugpjūčio 9 d.

buvaukine.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių