Quantcast

Nauja I. Narkutės daina – apie vagystę

  • Teksto dydis:

Ieva Narkutė rengiasi išskirtiniams koncertams su simfoniniu orkestru ir pristato naują dainą „1000 metų“ iš būsimojo solinio albumo, kurio pasirodymo data dar neskelbiama. Artimiausi koncertai su Lietuvos valstybiniu simfoniniu orkestru: balandžio 6 d. – Vilniuje, 8 d. – Kaune.

Šią jauną dainininkę galima drąsiai vadinti jausmų eksperte, nes savo kūriniuose ji išnagrinėja net pačias subtiliausias tarpusavio santykių peripetijas.

Pasak Ievos, nauja daina – apie viltį ir kantrybę. Ir aišku apie santykius, kurie nesiklosto taip, kaip turėtų. „Sutinki žmogų ir pajunti, kad jis labai tau tiktų, kad su juo gyvenimas būtų puikus. Tačiau tuo pačiu atrodo, kad visas pasaulis nenori, kad jūs būtumėt kartu. Arba jis gyvena kitame mieste, kitoje šalyje, kitame žemyne…“, - situaciją, kuri įkvėpė dainai „1000 metų“, pasakoja Ieva.

Anot jos, pati tokią istoriją yra išgyvenus ir supratusi, kad reikia niekada neprarasti kantrybės. „Jei kažką stipraus tam žmogui pajutai, vadinasi - ne veltui. Todėl reikia kantriai svajoti ir planuoti, kaip tą širdį pavogti. Ir taip besvajojant būna, kad aplinkybės staiga ima ir pakinta. Staiga viskas stoja į savo vietas ir įvyksta tai, kas ir turėjo įvykti“, - sako ji.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių