Quantcast

Naują dainą pristatantis Sasha Song trumpam grįžo prie savo stiliaus

  • Teksto dydis:

Sasha Song – Dima Šavrovas – vienas populiariausių atlikėjų Lietuvoje, Naujųjų metų proga savo gerbėjams pristato naują baladę „Akimirką šią“.

Šią dainą jis sukūrė kartu su teksto autore Gabija Skučaite, Socialinių mokslų kolegijos direktore.

Naujoji Sasha Song daina – lyrinė ir melodinga baladė apie gyvenimo prasmę, gebėjimą mėgautis gyvenimu čia ir dabar, rašoma pranešime spaudai.

 – Sasha, kuo ši daina skiriasi nuo kitų tavo kūrinių?

– Nors Lietuvoje esu labiau žinomas kaip lyrinių baladžių atlikėjas, pastaruosius dvejus metus kūriau kiek kitokią –EDM, electronic dance music, drum n bass, alternative rock stilių muziką. Paskutinę baladę („Aš lauksiu“) esu sukūręs lygiai prieš dvejus metus. Tuo tarpu daina „Akimirką šią“ – tarsi metafora apie gyvenimo prasmę, kviečianti mėgautis kiekviena mums skirta diena, džiaugtis mažais dalykais, branginti žmones, kurie yra šalia mūsų, būti laimingiems čia ir dabar.

Tuo tarpu daina „Akimirką šią“ – tarsi metafora apie gyvenimo prasmę, kviečianti mėgautis kiekviena mums skirta diena, džiaugtis mažais dalykais, branginti žmones, kurie yra šalia mūsų, būti laimingiems čia ir dabar.

– Kaip gimė ši daina?

– Pastaruoju metu itin daug laiko praleidžiu Socialinių mokslų kolegijos studijoje, kuriame vyksta mano naujo albumo kūrimas. Albumas dienos šviesą turėtų išvysti jau šį pavasarį. Artimai susibendravome su kolegijos direktore Gabija, kuri yra ne tik puikus, mielas ir šiltas žmogus, bet ir kaip paaiškėjo – talentinga tekstų kūrėja. Būtent Gabija sukūrė tekstą dainai „Akimirką šią“. Nuoširdžiai džiaugiuosi, jog ši daina mus suvedė tolimesniam bendram projektui (atlikėjas paslaptingai nusišypso).

– Ar ši daina – tai būsimo albumo startas?

– Ši daina gimė visiškai neplanuotai. Ji toli gražu neatspindi mano naujojo albumo muzikos stiliaus ir krypties, todėl su komanda dar nenusprendėme, ar ši daina bus naujajame albume.

– Miela Gabija, ar galite išduoti paslaptį, kokiai ypatingai progai kūrėte šią dainą?

– Šios dainos tekstas gimė labai spontaniškai ir tikrai nebuvo kurtas jokiai ypatingai progai. Kaip ir daugelis kūrybinio darbo vaisių, tai tiesiog tuo metu atėjusio įkvėpimo rezultatas, kurį užrašiau eiliuota forma, o muzikos kūrėjas Sasha Song pavertė nuostabia daina. Tekstu norėjau pasakyti, kaip svarbu branginti kiekvieną akimirką, ja mėgautis, džiaugtis tuo, ką turime dabar. Juk dažnai būna, kad įvertinti kažką pradedame tik tada, kai to netenkame, tad labai svarbu branginti viską, ką turime jau šią akimirką. Dėkingumas yra giliausias džiaugsmo ir pilnatvės šaltinis.

– Kas jus sieja su atlikėju Sasha Song, ar lengva su juo dirbti? Ar ketinate bendradarbiauti ateityje?

– Sasha Song pažįstu asmeniškai, kaip nuoširdų, atvirą ir mielą žmogų, su kuriuo lengva ir malonu dirbti. Džiaugiuosi, kad jis dažnai apsilanko pas mus, SMK, ir dovanoja savo kuriamą ir atliekamą muziką. Su Sasha Song esame sutarę dirbti prie naujo jo albumo, kuriam aš padėsiu kurti tekstus. Labai norisi praturtinti Lietuvos muzikos pasaulį naujais, įdomiais ir prasmingais kūriniais. Džiaugiuosi turėdama galimybę prie to prisidėti, dirbdama su tokiais talentingais kūrėjais, kaip Sasha Song.

– Kiek daug jums pačiai reiškia ši daina?

– Man šios dainos žodžiai ir juose slypinti prasmė labai aktuali, nes visą gyvenimą skubėjau, planavau, tačiau su metais stengiuosi vis labiau sulėtinti tempą ir išmokti džiaugtis šia akimirka. Iš tiesų, juk prasmė slypi tokiuose paprastuose dalykuose. Antra vertus, tai, kas paprasta, ne visuomet yra lengvai pasiekiama. Paprastumo reikia išmokti. Vis labiau suvokiu ir atrandu, ką reiškia pajausti akimirkos grožį ir išmokti džiaugtis tuo, ką turi. Apie tai ir ši daina.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vika

Vika portretas
Sasai Song linkeciau nekompleksuoti, nes net dabar, kai buna uzsidejes peruka, jis vis tiek dedasi ta savo skrybele. Aiskus kompleksas. Mestu ta skrybele i sona, ji nebereikalinga ir atsiduotu tik dainavimui. Sekmes jam!

Anonimas

Anonimas portretas
duetas su kirilkinu labai deretu
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių