Quantcast

Naują dainą pristatantis I. Kviko sūnus: meilė ir jausmai – svarbiausia gyvenime

  • Teksto dydis:

Lietuvos muzikos scenoje debiutuoja nauja vaikinų grupė „Romanik“. Tai – temperamentingas duetas, prisistatantis su daina „Senjorita“.

Po grupės „Romanik“ slapyvardžiu slepiasi „Sare Roma“ lyderio Ištvano Kviko sūnus Michailas ir jo pusbrolis Nikita. Šie vaikinai scenoje – ne naujokai. Praėjusiais metais duetas dalyvavo televizijos projekte „X faktorius“, po kurio nusprendė nesustoti ir toliau eiti muzikiniu keliu.

„Mūsų atliekamos dainos yra ugningos, charakteringos. Savo temperamento nenuslėpsime. Mums muzika – džiaugsmas, kuriuo norime dalintis su kitais“, – taip save pristato romų tautybės vaikinai.

Daina „Senjorita“ – Latino muzikos ritmų pagrindu sukurta daina apie dviejų žmonių aistrą.

Kaip sako patys vaikinai, meilės tema – jų kūrinių pagrindas ir esmė.

„Meilė, jausmai yra tai, kas kiekvienam iš mūsų svarbiausia. Visos dainos, kurios sudarys debiutinį „Romanik“ albumą, turės atskirą savo istoriją apie meilės išgyvenimus, karštas emocijas ir romantiką“, – pasakojo Michailas ir Nikita.

„Senjorita“ sukurta bendradarbiaujant su grupės SADBOI vaikinais, Artiomu Penkevičiumi ir Edgaru Koldaru. Naujasis kūrinys – Europos socialinio fondo lėšomis įgyvendinamas projektas, kuriuo siekiama skatinti romų bendruomenės jaunimo užimtumą.

„Džiaugiamės, jog dirbame kartu su talentingais, patyrusiais vaikinais. Tikime, kad Lietuvoje atrasime savo klausytoją. Norime kurti šventę scenoje ir dovanoti klausytojams tik džiugias emocijas,“ – kalbėjo duetas „Romanik“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Šaunuoliai, nesustokit! Gražūs atlikėjai, graži daina. Sėkmės!!!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių