Quantcast

Naują dainą pristatantis D. Varnas: galvoje – vaizdų maišalynė

  • Teksto dydis:

Spalvomis turtingą vaizdo klipą „Į ritmą“ pristatantis Dainotas Varnas sako, kad jame pavaizduotas sparčiai kintantis kaleidoskopas gana tiksliai iliustruoja pastaruoju metu jo galvoje bešokinėjančias mintis.

Ironiškuose vaizduose – koncertai, kelionės, vakarėliai, šiluma, ryškios spalvos ir nerūpestingas gyvenimas. Tai, ko dabar daugelis ilgisi. „Iš tiesų, vieną naktį panašų pašėlusį, kiek trenktą, sapną ir sapnavau. Gal toks minčių kratinys – buvimo namuose šalutinis poveikis?“ – svarsto dainininkas.

Kaip ir visi muzikos pasaulio žmonės, Dainotas nėra tikras, ar jo gyvenimas grįš į vėžes net ir pasibaigus karantinui. „Dalis ne tik pavasario, bet vasaros koncertų atšaukti, dalis perkelti, kelių sumanymų teko atsisakyti. Mano, kaip ir daugumos dainuojančiųjų, svajonė – gyventi tik iš muzikos, bet esu realistas. Jei reikės, svajones atidėsiu. Esu jaunas, sveikas ir stiprus, galiu dirbti bet kokį kitą darbą, karūna tikrai nenukris“, – sako D. Varnas.

Kol kas jis daug laiko praleidžia į namus perkeltoje mini įrašų studijoje, nors prisipažįsta, kad dažnai nėra lengva dirbti su projektais, dėl kurių būsimo debiuto scenoje šiandien nieko tikslaus pasakyti neįmanoma. „Bandau optimistiškai žiūrėti į ateitį ir dirbu ties kalėdiniu projektu. Tačiau nežinau, kokios bus tos Kalėdos ir ar išvis galėsime projektą įgyvendinti. Tiesa, stengiuosi apie tai daug negalvoti, antraip motyvacija dirbti krenta žaibiškai“, – sako jis.

Dainininkas pastebėjo, kad jo asmeniniai išgyvenimai, pasaulinio karantino kontekste, jam pačiam pradėjo atrodyti menki. „Jei dar prieš mėnesį mano svarstymai buvo: koks bus mano tolesnis gyvenimas, dabar dažniau susimąstau: koks bus ateities pasaulis“, – sako jis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

graziai dainuoja sekmes

graziai dainuoja sekmes portretas
*
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių