Quantcast

Nacionalinė „Eurovizijos“ atranka: paaiškėjo pirmieji penki pusfinalio dalyviai

  • Teksto dydis:

Šį vakarą įvyko pirmoji nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos „Pabandom iš naujo!“ laida. Tai pirmoji iš dviejų atrankinių laidų, kurios metu sudėjus komisijos ir televizijos žiūrovų balsus paaiškėjo penki dalyviai, keliaujantys į pusfinalį.

Pusfinalyje dar kartą išvysime: Voldemars Petersons, Titą ir Beną, Martyną, Militą, grupę „Be U“.

„Atrankoje šįmet pamatysime ir popmuzikos klausytojams gerai žinomų, ir galbūt pirmąkart matomų veidų. Džiaugiuosi, kad net ir per pandemiją, sudėtingomis sąlygomis, dainininkams ir muzikos kūrėjams netrūksta azarto ir motyvacijos – jau po pirmosios atrankos laidos filmavimo akivaizdu, kad įsimintinų dainų ir pasirodymų tikrai bus“, – LRT popmuzikos redaktorius Ramūnas Zilnys

Iš viso šį vakarą pasirodė 10 grupių ir atlikėjų:

Grupė „Black Spikes“ su Indre Launikonyte su daina „Don't tell me“

Thomukas1 su daina „Wish“

Grupė „Be U“ su daina „Love yourself“

Titas ir Benas su daina „No“

Martyna su daina „Thank you very much“

Donata su daina „The way I am“

Grupė „Twosome“ su daina  „I love my bear“

Milita su daina „Shadows“

Aldegunda su daina „Sit down“

Voldemars Petersons su daina „I never fall for you again“

Pirmojoje laidoje dalyvių pasirodymus komentavo LRT populiariosios muzikos vyriausiasis redaktorius R. Zilnys, kompozitorius, aranžuotojas, trombonininkas, daugybės muzikos projektų bendraautoris Jievaras Jasinskis, dainų autorius, kompozitorius Vytautas Bikus, atlikėja, dainų kūrėja Ieva Narkutė ir dainininkė Aistė Smilgevičiūtė.

Balsuoti už labiausiai patikusią dainą žiūrovai galėjo skambindami arba siųsdami trumpąsias žinutes telefono numeriu 1669. Iš vieno mobilaus telefono numerio per vakarą buvo galima atiduoti daugiausia penkis balsus. Už žiūrovų skambučius ir trumpąsias žinutes surinktų lėšų dalis, kuri tenka LRT, bus skirta nacionalinę atranką laimėjusiam atlikėjui ar grupei. Žiūrovų balsavimą visų nacionalinės atrankos laidų transliacijų metu stebi nepriklausomi stebėtojai – audito įmonės „Grant Thornton Baltic“ atstovai.

Kas atstovaus Lietuvai „Eurovizijoje“, vyksiančioje gegužės 18–22 dienomis Roterdame (Nyderlanduose), paaiškės vasario 6 dieną nacionalinės atrankos finalo metu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Sūduvis

Sūduvis portretas
Na nevadinkime jos EUROVIZIJA, juk tai ANGLOVIZIJA nes čia visi atlikėjai negali dainuoti savo nacionaline kalba, o privalo bliauti angliškai.

Kovidėdų Skiepelis

Kovidėdų Skiepelis portretas
Komentatoriai kabinėjasi prie "Eurovizijos" orientacijos, tačiau nepastebi įdomiausio momento. Dėl karantino šaliai gresia rimtos ekonominės bėdos, o LRT už mūsų visų pinigus rengia atranką į "Euroviziją", kuri nežinia ar apskritai įvyks šiemet.

Galėtu

Galėtu portretas
Višta svetka atstovaut Lietuva By prabalsuotu
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių