Quantcast

N. Pareigytė–Rukaitienė: praėjusiame gyvenime buvau vyras

  • Teksto dydis:

Šeštadienio BTV šou „Muzikinė kaukė“ laidos dalyvė Nijolė Pareigytė-Rukaitienė įsikūnijo į Pietų Korėjos reperį PSY ir atliko jo hitą „Gangnam Style“. Daugiausiai kartų „Youtube“ svetainėje peržiūrėta daina garsėja ne tik ritminga melodija, bet ir itin įdomia choreografija.

„Man atrodo, šitą choreografiją moka daug žmonių, man ir pačiai ją teko atlikti diskotekoje – ir mane buvo apėmus ta masinė psichozė“, – laidoje pasakojo N. Pareigytė–Rukaitienė. Šis pasirodymas dainininkei atnešė pergalę – Nijolė tapo vakaro lydere.

„Man atrodo, kad Klaipėdos rajonas šitą atlikėją labai puikiai moka įgyvendinti. Praeitais metais Violeta Tarasovienė, o šiais metais – tu. Sveikinu, išties gerai“, – pripažino „Muzikinės kaukės“ komisijos pirmininkas Vytenis Pauliukaitis. Iš tikrųjų, būtent šis įsikūnijimas praėjusiais metais taip pat buvo įvertintas geriausiais balais ir V. Tarasovienė tapo to vakaro lydere.

„Įkūnyti tokį žmogų, kaip PSY, kuris jau pats yra parodija, yra be galo sunku. Tu įdėjai labai daug darbo į šį pasirodymą ir tai matosi“, – apie N. Pareigytės-Rukaitienės įsikūnijimą kalbėjo Mantas Stonkus.

„Muzikinėje kaukėje“ dainininkė N. Pareigytė–Rukaitienė, antrą kartą įkūnydama vyrą, ir vėl tapo pirma – anksčiau laurus ji pelnė su Rodo Stewarto įkūnijimu. „Aš žinau, kad praeitame gyvenime buvau vyras“, – BTV laidoje sakė atlikėja. N. Pareigytė-Rukaitienė surinko 51 balą, antroje vietoje palikusi Anželą Adamovič (42 balai), o trečioje – Tadą Rimgailą (40 balų).

Šio šeštadienio „Muzikinės kaukės“ laidoje paaiškės, kurie keturi iš dešimties dalyvių pateks į projekto finalą. Įdomu tai, jog Donatą Gutauskienę-Laisvą ir Valentiną Krulikovskį skiria vos du balai, tad abu dalyviai turi vienodus šansus tapti „Muzikinės kaukės“ finalininkais. Likę šeši dalyviai taip pat pasirodys „Muzikinės kaukės“ finale, tačiau kaip svečiai, kurie bus suskirstyti duetais.

Kas pateks į „Muzikinės kaukės“ finalą, paaiškės šeštadienio vakarą 19.30 val. per BTV.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių