Quantcast

N. Jagelavičienė teismui pateikė ieškinį

  • Teksto dydis:

Praėjus keliems mėnesiams po netikėtos stilistės ir nuomonės formuotojos Agnės Jagelavičiūtės mirties, jos mama Nijolė Jagelavičienė kreipėsi į Vilniaus miesto apylinkės teismą.

Kaip rašo portalas zmones.lt, šį teismą balandžio 18 d. pasiekė N. Jagelavičienės ieškinys dėl nuosavybės teisių pripažinimo. Ieškinio atsakovas – moters anūkas Leonas Volkus.

Kol kas neaišku, dėl kokios nuosavybės teisių pripažinimo buvo pateiktas ieškinys.

Primename, kad LNK laidoje „Bučiuoju, Rūta“ N. Jagelevičienė teigė, kad Agnės draugai yra nuolat šalia jos. Ji tikisi, kad ir toliau taip bus, nes turi daug planų dėl dukros palikimo. „Daug ką planuoju padaryti, ko mano vaikas nesuspėjo. Paskutinius du ar tris metus mes labai tampriai kartu gyvenome, ji nusipirko butą, aš prisidėjau ir darbais, ir finansais. Dabar visą turtą paveldi jos sūnus Leonas. Jis dar turi tėtį, kažkas bus vaiko globėjas. Prasidėjo sudėtingi etapai.“, – sakė ji.



NAUJAUSI KOMENTARAI

bomzas

bomzas portretas
kokia stipri pinigu trauka,net ju turint .

to žmonės,

to žmonės,  portretas
Juk tas vaikas turi TĖVĄ. Ir tuo viskas pasakyta. Ar šito nesupranti? Apie kokius dar globėjus paistai? Nuo kada TĖVAS nebeturi teis4s auginti savo vaiko? Ir palamai, mąstytti patarčiau savo galva!

Žmonės,

Žmonės,  portretas
argi nesuprantate, kad kas taps jos anūko globėjų, tai tam ir priklausys a. a. turtas. Jeigu motina rašo, kad prisidėjo, o aš net neabejoju, kad taip ir buvo, tai ji irgi turi teisę paveldėti,. Juk ji močiutė, tikrai paliks viską anūkui.
VISI KOMENTARAI 74

Galerijos

Daugiau straipsnių