Quantcast

N. Jagelavičienė pasakė, kas paveldi dukters turtą ir kokius Agnės darbus ji ketina tęsti

  • Teksto dydis:

Už politikės karjerą Nijolė Jagelavičienė, trečią kartą išrinkta į Vilniaus tarybą, neslepia esanti dėkinga neseniai mirusiai dukrai Agnei Jagelavičiūtei, teigiama LNK laidoje „Bučiuoju. Rūta“. Moteris sako, kad tik praėjus trims mėnesiams po dukters mirties, ji pradeda gyventi. Nors politikė po Agnės mirties neteko 7 kg, laidos vedėja nemelavo girdama p. Nijolės išvaizdą.

„Jaučiuosi ne taip, kaip atrodau, nes kol kas praėjo labai nedaug laiko, todėl džiūgauti dar neturiu ko. Bet gyvenimas bėga, turiu pakankamai reikalų, kuriuos turiu spręsti ir negaliu atidėlioti. Psichologinė būklė pakankamai sudėtinga, nes puikiai suprantate, kad mylimiausią žmogų išleisti per vieną parą yra tiek nepaprasta, kad turbūt ir žodžių nėra pasakyti, kaip tai yra nepaprasta ir sunku“, – atviravo N. Jagelavičienė.

Moteris teigė, kad Agnės draugai yra nuolat šalia jos. Ji tikisi, kad ir toliau taip bus, nes turi daug planų dėl Agnės palikimo. „Daug ką planuoju padaryti, ko mano vaikas nesuspėjo“, – sakė N. Jagelavičienė. 

„Paskutinius du ar tris metus mes labai tampriai kartu gyvenome, ji nusipirko butą, aš prisidėjau ir darbais, ir finansais. Dabar visą turtą paveldi jos sūnus Leonas. Jis dar turi tėtį, kažkas bus vaiko globėjas. Prasidėjo sudėtingi etapai, bet aš ne apie tai.

Prasidėjo sudėtingi etapai, bet aš ne apie tai.

Dėl jos visų pamąstymų, svarbių darbų, kuriuos dukra darė būdama šioje Žemėje, negalėčiau jų netęsti, nes tai būtų tiesiog skausminga ir tiems, kuriuos ji paliko. O paliko visus nebaigtus darbus, kurių iš jos buvo tikėtasi. Tai buvo labai rimta pagalba sergantiems, socialiai remtiniems žmonėms, ypatingai moterų krizių centrui, apie ką mes šiandien ir kalbame, moteris, kurios pasirenka kančią ir nelaimę su tuo vyru, kuris jos nevertas. Ji labai padėjo tam centrui, galvoju, kad turiu labai daug planų, kur galėčiau pratęsti visas dukros pradėtas veiklas. Įkūriau A. Jagelavičiūtės vardo fondą, artimiausiu metu pranešiu apie jo veiklos pradžią“, – kalbėjo N. Jagelavičienė.

Visa LNK laida „Bučiuoju. Rūta“ – vaizdo įraše:



NAUJAUSI KOMENTARAI

OLE

OLE portretas
Ar tiksliai 7kg numesti gal dar ir kelis gramus pavyko numesti. Reiktų tikslesnės informacijos. Sakykit kam visa tai. Suprantu Rūtai nebūtų apie ką šnekėti, bet gal mamai reiktų gerbti save ir dukros atminimą

Anonimas

Anonimas portretas
Agne Jagelaviciute buvo taip vadinamas targeted individuals(skaitykit apie si reiskini angliskai).Ja daug metu kankino Ziviles ir Tomo Sinicu pora is Subaciaus g.45a-13,Vilniuje.Jie seke kiekviena jos zingsni su dronais,naujausiomis sekimo technologijomis.Jie naudojo ant jos,jos artimuju belaide smegenu valdymo technologija(brain computer interface).Jie siunte jai suprogramuotas mintis,emocijas su belaide smegenu valdymo neurotechnologija.Jie jos visai seimai taike nukrsiptos energijos ginklus(directed energy weapons).Daugybei senamiescio gyventoju ta pora arde dantis,plaukus,kaulus nuotoliniu budu,formavo vezius,covid nuotoliniu budu.Skaitykit angliskai apie electronic torture,electrinic warfare,targeted individuals.

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
skris ponia pailseti i Egipta ir gryzus puls tvarkytis reikalu del dukros turto. Jai tas anukas nerupi, tik turtas. Sena boba prilipus prie dukros draugu. Isivaizduoja jaunykle. Slyksti sena boba
VISI KOMENTARAI 73

Galerijos

Daugiau straipsnių