Quantcast

N. Bunkė besiskundžiantiems pinigų stygiumi: pasukit galvas, nemiegokit

  • Teksto dydis:

„Pasukit galvas truputėlį, tikrai yra daug galimybių kaip užsidirbti, padaryti verslus. Aš pati esu vienos kosmetikos kompanijos priemonių akcininkė, turiu gėlių verslą. Tik spėk suktis, tik spėk suktis... Nemiegokit, darykit kažką, veikit!“, – sako dainininkė Natalija Bunkė, interviu davusi naujuose savo namuose užmiestyje.

Moters teigimu, tik iš šono gali atrodyti, kad jai tiesiog sekasi. „Kai daug dirbi, tai ir sekasi. Jeigu nieko nedaryčiau, sėdėčiau, nosį krapštyčiau, neturėčiau to, ką turiu. Kai mažiau kalbi, o daugiau darai, tada kažkas ir atsiranda“, – šį pirmadienio vakarą, 20 val., LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki..“ pasakos dainininkė.

Pasak Natalijos, nauji namai kainavo daug nemigos naktų, nuovargio, darbo naktį ir laiko, kuris galėjo būti skirtas sūnui.

Iš pačios įsirengto trijų kambarių, 68–ių kvadratinių metrų buto į pustrečio karto didesnį, net 170 kvadratinių metrų nuosavą namą vos šimtas metrų už miesto, soduose, Natalija persikėlė vos prieš keturis mėnesius. „Turtuolis gerbėjas namų man tikrai nepadovanojo ir pirkau juos ne už loterijoje išloštus pinigus“, – sakys Natalija. Moteris atskleis, kokių gudrybių imasi norėdama sutaupyti, ir aprodys naujus savo namus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

op

op portretas
joo,baigias vasarele.............

Anonimas

Anonimas portretas
Neturiu skylutės tarp kojų, gal ir užsidirbčiau...

Vila

Vila portretas
Kokie slykstus komentarai. Mano nuomone, policija turetu susidometi ju autoriais, nes sedi namie prie kompo ir rasineja vienas uz kita bjauresnius komentarus. Tokiems reiketu parodyti ju vieta. Nevykeliai, kurie nieko nesugeba,o stai rasyti slystybes... sita jie sugeba. Pavydas bamba grauzia! Slykstesnio sutverimo uz pavyduoli nera!
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių