Quantcast

Mylimąjį slepianti N. Šiaudikytė: neabejoju, kad būtume išrinkti gražiausia pora Lietuvoje

  • Teksto dydis:

Praėjusią savaitę po trejų metų pertraukos naują dainą „Echo“ bei muzikinį klipą išleidusi atlikėja Neringa Šiaudikytė Lietuvoje – reta viešnia. Į gimtinę moteris sugrįžta tik koncertuoti, savo namais pastaruosius dvejus metus vadina JAV. Sėkmingais santykiais už Atlanto su garsiu vyru, kurį slepia po devyniais užraktais, galinti pasidžiaugti moteris atvira: prieš dvejus metus savoje šalyje nebesijautė reikalinga.

LNK laidoje „Bus visko“ šį antradienio vakarą, 20 val., moteris prisipažins, kad nutrūkus sužadėtuvėms su šokėju Tomu Uroška, vis dažniau ėmė lankytis Los Andžele. Lietuvoje koncertų ėmė mažėti, atėjo diena, kai Neringa suprato, kad Lietuvoje jos niekas nebelaiko. Moteris darbo vizą gavo prieš pat prasidedant karantinui. Susikrovė lagaminą per dvi valandas ir nieko nelaukdama artimiausiu reisu išvyko gyventi į JAV.

„Į JAV atvykau gyventi pačiu blogiausiu metu“, – juoksis Neringa ir pasidalins, kaip savo akimis stebėjo „Black Lives Matter“ judėjimą, bijojo išeiti iš namų, suprato, kodėl negalima kalbėti politinėmis temomis ir kaip karantinas pakeitė gyvenimą.

Tiesa, į JAV vykdama Neringa jau turėjo sėkmingai užsimezgusius santykius ir prisipažįsta, kad, jei ne mylimasis, vienatvės jausmo greičiausiai būtų neiškentusi ir grįžus gyventi atgal į Lietuvą. „Jeigu aš ten būčiau viena, turbūt būčiau savo rankomis perplaukus Atlantą ir per kopas grįžus namo“, – pasakos Neringa. Moteris prisipažins, kad sunkiausias iššūkis buvo susiburti naują ratą draugų ir neslėps, kad tai darė įvairiausiais būdais.

Savo asmeninį gyvenimą po devyniais užraktais sauganti moteris atskleis, kodėl gerbėjams nerodo antrosios pusės. Neringa paneigs gandus, neva vyras vedęs ar gerokai vyresnis ir drąsiai ištars: „Neabejoju, kad būtume išrinkti pačia gražiausia pora Lietuvoje“.

Naujo kūrinio „Echo“ atlikėja neslėps, kad vyras jai padeda finansiškai ir prisipažins, kad tame nemato nieko blogo: „Jei vyras gali lepinti savo moterį, nematau čia nieko blogo. Aš nenoriu būti lygi su vyru, man labiau patinka jaustis mažesne ir užleidžiu vyrui poziciją vadovauti.“

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Baisu kaip atrodo aip baidyklė išsidažius

Anonimas

Anonimas portretas
Kas pakels šuniui koją jai ne pats... Iš tokių lakūdrų juokas ima ,kad maži vaikai taip kalbėtų dar,dar ,bet ,kad tokia blondinė visai jai kuku

Klaiku

Klaiku portretas
Dieva, iš kur "mergaitei tiek drąsos"? Tegul dainuoja tam savo vyrui, tik neberašykite.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių