Quantcast

Muzikos žvaigždė C. Dion paskelbė apie pasaulines gastroles ir naują albumą

Muzikos žvaigždė Celine Dion planuoja pasaulines gastroles ir rudenį ketina išleisti naują albumą. Savo interneto svetainėje 51-erių atlikėja pranešė, kad koncertinį turą „Courage World Tour“ rugsėjo 18-ąją pradės Kvebeke savo gimtojoje Kanadoje.

„Aš dėkinga visiems savo gerbėjams, kurie tiek daug metų vyko į Las Vegasą pažiūrėti mano šou, o dabar aš turiu galimybę sukurti visiškai naują šou“, – portalas cituoja atlikėją. Vien tik Šiaurės Amerikoje planuojama per 50 pasirodymų.

12-asis jos studijinis albumas „Courage“ pasirodys maždaug lapkritį, paskelbė C. Dion trečiadienį susitikime su savo gerbėjais Los Andžele. Ji pabrėžė liksianti sau ištikima. „Skambesys šiek tiek pasikeis, muzika keičiasi. Tačiau aš visuomet liksiu savimi“, – kalbėjo C. Dion.

Savo ilgai trukusiu šou Las Vegase C. Dion užbaigs birželį. „Aš „Caesars Palace“ su pertraukomis koncertavau 16 metų. Tai ko gero buvo nesusipratimas – pradžioje aš turėjau likti tik du mėnesius ar panašiai...“, – teigė atlikėja. Tai esą buvo puiki pasirodymų vieta. Tačiau metas pokyčiams. „Grammy“ laureatė sakė esanti motyvuota vėl leistis į gastroles ir kurti naują muziką.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių