Quantcast

Muzikinio projekto dalyvė I. Juodeikienė: mama jau rašo graudžias žinutes

  • Teksto dydis:

LNK muzikinis projektas „Finalo ketvertas“ pasiekė finišo tiesiąją. Jau šį sekmadienį 19.30 val. paaiškės, kurie keturi dalyviai keliaus į superfinalą ir kovos dėl pagrindinio prizo. Sekmadienį į muzikinius sostus nusitaikys jau kartą juose sėdėję dainininkai, todėl žiūrovų laukia įtemptos žūtbūtinės dvikovos.

Viena iš „Finalo ketverto“ narių, sieksiančių apginti savo vietą projekte, – žiūrovų pamilta vaikų darželio auklėtoja iš Kretingos Indrė Juodeikienė. Prieš savaitę teisėjai jai suteikė neliečiamybę. „Visiškai nesitikėjau, kad užrakins būtent mano sostą. Neįsivaizduoju, kokiais kriterijais remdamiesi jie davė tą neliečiamybę, bet save buvau palikusi paskutinėje vietoje iš galinčių ją gauti“, – stebėjosi moteris.

Vienintelis liūdnas dalykas – labai pasiilgau savo tėvų.

Indrė neslepia, kad įtemptas projektas jai atnešė daugybę naujų patirčių. „Vienintelis liūdnas dalykas – labai pasiilgau savo tėvų. Per visą laiką, kol vyksta projektas, neturėjau laiko grįžti namo. Mama jau rašo graudžias žinutes, kad pasiilgo. Mes gyvename viename kieme, todėl bent kartą per dieną susitinkame išgerti kavos. Jei ji darbuose užtrunka, aš pagaminu valgyti ir tėčiui, jei aš kažko nespėju, ji pamaitina mano vyrą“, – šypsojosi nuoširdžioji I. Juodeikienė.

„Žinau, kad po šio sekmadienio, kai bus antra Velykų diena, tikrai važiuosiu į Kretingą. Man šeima – neįtikėtinai svarbi. Mama – irgi mokytoja, uošvienė – darželio auklėtoja, tėtis perėmė mamos šeimos verslą – kepa labai skanius šakočius. Mums gera būti netoli vienas kito ir nuolat bendrauti“, – teigė atlikėja.

„Dabar, kai tenka daugiau laiko praleisti Vilniuje, vėl įsitikinu, kad gyventi mažesniame mieste man – atgaiva. Lietuva nėra didelė – trys valandos ir gali būti bet kuriame jos krašte. Ramybę prie jūros labai greitai galima iškeisti į miesto šurmulį. Geriausia, kai tai gali suderinti. Kai pamėginu įsivaizduoti save gyvenančią sostinės bute, suprantu, kad man labai trūktų kiemo, kai gali išeiti basomis, atsisėsti ant pievos, gerti kavą kieme – man tai nerealu. Aš tokia truputį laukinė, man labai patinka gamta“, – juokėsi „Finalo ketverto“ žiūrovų simpatijas jau iškovojusi Indrė.

Sekmadienį „Finalo ketvertas“ pasieks finišo tiesiąją. Sostų susigrąžinti grįš keturi žiūrovų favoritai. Žūtbūtinių dvikovų baigtį ir į superfinalą keliausiančius dainininkus, kaip visada, išrinks žiūrovai. Iki pat tiesioginės transliacijos nebus atskleidžiama, kurie keturi sostuose sėdėję dalyviai sugrįš. Dėl žiūrovų palaikymo kovojo Ingrida Toleikytė, Silvija Pankūnaitė, Gabrielė Banevičienė-Gabi, Justina Budaitė-Juna, Lukrecija Vasiliauskaitė, Kotryna Juodzevičiūtė, Senjasa, Gabija Lokytė, Eglė Jakštytė-ELEY ir paskutinę sekundę sostus užleidę Sherman Tan bei Gabrielius Vagelis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių